Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο Μητσοτάκης λέει ότι θα γίνουν διπλές εκλογές - Τρέμει την απλή αναλογική

Παππάς: Ο Μητσοτάκης λέει ότι θα γίνουν διπλές εκλογές - Τρέμει την απλή αναλογική
«Το φορολογικό νομοσχέδιο αποτελεί τεκμήριο ενοχής για την πολιτική απάτη της ΝΔ εις βάρος της μεσαίας τάξης», αναφέρει ο Ν. Παππάς
«Ο κ. Μητσοτάκης τρέμει την απλή αναλογική»,  δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς χαρακτηρίζει «εντυπωσιακό» το ότι «μόλις τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές ξεκίνησε η εκλογολογία» και προσθέτει ότι «ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα γίνουν διπλές εκλογές.
Τρέμει την απλή αναλογική.
Θα χάσει 50 βουλευτές και την πρωθυπουργία.
Και τότε όλα τα προοδευτικά κόμματα θα βρεθούν μπροστά στις ευθύνες τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως το μεγαλύτερο κόμμα του προοδευτικού χώρου έχει και την πρώτη ευθύνη. Σε αυτήν την ευθύνη θα ανταποκριθεί».
Ακόμη, αναφέρει ότι την εκλογολογία την «άνοιξε η ίδια η κυβέρνηση, με τον κ. Θεοδωρικάκο να απειλεί ότι θα πάμε σε διπλές εκλογές».
Στις αιτιάσεις τις κυβέρνησης ότι το ζήτημα το συντηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση για λόγους συσπείρωσης ο κ. Παππάς απαντά «ας γνωρίζουν ότι στην παρούσα φάση ο ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνει δυνάμεις χωρίς να χρειάζεται τέτοιου είδους παιχνίδια.
Ας μείνουν με τα χέρια δεμένα, τώρα που τελειώνει ο μήνας του μέλιτος».
Επιπλέον, χαρακτηρίζει το φορολογικό νομοσχέδιο ως «τεκμήριο ενοχής για την πολιτική απάτη της ΝΔ εις βάρος της μεσαίας τάξης».
Κατά τον ίδιο, «η μεσαία τάξη έχει να περιμένει μονάχα αυξήσεις 16% στα τιμολόγια του ρεύματος και αυξήσεις 500 ευρώ τουλάχιστον ετησίως στις ασφαλιστικές εισφορές».
Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι και τα βασικά αρνητικά σημεία του προϋπολογισμού 2020 είναι «η κατάργηση της 13ης σύνταξης, η διατήρηση της εισφοράς αλληλεγγύης, το τέλος του μερίσματος για τους πολλούς και η παραμονή της προκαταβολής φόρου».
Περαιτέρω, αναφέρει η εγγραφή νέων μελών «συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς»,  με την Κουμουνδούρου να επιζητά «τη συμμετοχή των ανθρώπων που μας στήριξαν με πείσμα κόντρα στην -όπως αποδεικνύεται σήμερα- πολιτική απάτη Μητσοτάκη και την αήθη προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης που ελέγχονται αλλά και «ελέγχουν» τη ΝΔ.
Αλλά και όσων μπορεί να διαφώνησαν μαζί μας, αλλά σήμερα συστρατεύονται στον κοινό σκοπό».
«Ο  μετασχηματισμός του κόμματος στη μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη της Αριστεράς προχωρά με βάση τη διακήρυξή μας και κυρίως χωρίς αποκλεισμούς», υπογραμμίζει και προσθέτει πως «δεν υπάρχουν παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπάρχουν μέλη και είμαστε όλοι το ίδιο ΣΥΡΙΖΑ».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης