Τελευταία Νέα
Διεθνή

Volkswagen: Οι γερμανικές μονάδες παραγωγής υστερούν, πρέπει να αυξηθεί η αποδοτικότητά τους

tags :
Volkswagen: Οι γερμανικές μονάδες παραγωγής υστερούν, πρέπει να αυξηθεί η αποδοτικότητά τους
Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας Volkswagen Audi ανακοίνωσαν χιλιάδες περικοπές θέσεων εργασίας
Τα γερμανικά εργοστάσια της Volkswagen πρέπει να αυξήσουν την αποδοτικότητα ώστε να ταιριάζουν με τις υπερπόντιες επιχειρήσεις, ανέφερε ο επικεφαλής της παραγωγής Andreas Tostmann, με στόχο εξοικονόμηση 2 δισ. ευρώ μέχρι το 2023.
Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας Volkswagen Audi ανακοίνωσαν χιλιάδες περικοπές θέσεων εργασίας τις τελευταίες εβδομάδες για να αντιμετωπίσουν μια αναμενόμενη πτώση των παγκόσμιων πωλήσεων αυτοκινήτων κατά 5% φέτος, με μειώσεις που πιθανόν να διαρρεύσουν το 2020.
«Ο ρυθμός βελτίωσης είναι καλύτερος στο εξωτερικό. Στη Γερμανία, παρά τις επιτυχίες που επιτύχαμε, πρέπει να τα πάμε καλύτερα», ανέφερε ο Tostmann στο περιοδικό Automobilwoche.
Ο Tostmann θέλει να υλοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας στην παραγωγή αυτοκινήτων με το εμπορικό σήμα VW μέσω μιας δέσμης μέτρων πάνω στην αυτοματοποίηση, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο ευέλικτης επιχείρησης εφοδιαστικής.
Το πολυτελές τμήμα της Audi της VW τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι θα μειώσει έως το 2025 9.500 θέσεις εργασίας, που αντιστοιχούν στο 10,6% του συνολικού προσωπικού, σε μια κίνηση για την αποδέσμευση δισεκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση της στροφής προς την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης