Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Δεν περιμένουν αλλαγή σκηνικού οι αναλυτές λόγω απουσίας καταλυτών και κλείσιμο έτους

tags :
XA: Δεν περιμένουν αλλαγή σκηνικού οι αναλυτές λόγω απουσίας καταλυτών και κλείσιμο έτους
Οι αναλυτές σημειώνουν πως η αγορά θα μπορούσε να καταγράψει σε επίπεδο γενικού δείκτη τιμές έως 850-855 μονάδες, χωρίς να χαλάσει η τάση
Η έλλειψη καταλυτών σε συνδυασμό με το περιορισμένο ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών λόγω τέλος έτους, αναμένεται να διατηρήσει τις τάσεις που καταγράφονται στις τελευταίες συνεδριάσεις.
Οι αναλυτές περιμένουν πως θα συνεχιστεί η πίεση με τη συσσώρευση σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα να είναι το βασικό χαρακτηριστικό.
Οι αναλυτές σημειώνουν πως η αγορά θα μπορούσε να καταγράψει σε επίπεδο γενικού δείκτη τιμές έως 850-855 μονάδες, χωρίς να χαλάσει η τάση.

Euroxx
Περιμένουμε καθώς πλησιάζουμε το τέλος του έτους και λόγω έλλειψης καταλυτών να συνεχίζει να πιέζει την αγορά με τους όγκους συναλλαγών να παραμένουν χαμηλοί.

Eurobank Equities
Περιμένουμε ότι η σημερινή συνεδρίαση θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την προηγούμενη, καθώς βλέπουμε περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα και τιμές γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Beta
Δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στη σημερινή ημέρα και αναμένεται συσσώρευση της αγοράς με χαμηλούς όγκους λόγω έλλειψης ειδησεογραφίας.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης