Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Περαιτέρω άνοδο κατέγραψε ο δείκτης αισιοδοξίας για τις μικρές επιχειρήσεις (NFIB) τον Νοέμβριο 2019, στις 104,7 μονάδες

tags :
ΗΠΑ: Περαιτέρω άνοδο κατέγραψε ο δείκτης αισιοδοξίας για τις μικρές επιχειρήσεις (NFIB) τον Νοέμβριο 2019, στις 104,7 μονάδες
Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι ο δείκτης αισιοδοξίας των μικρών επιχειρήσεων θα διαμορφωθεί στις 103 μονάδες
Περαιτέρω άνοδο κατέγραψε ο δείκτης αισιοδοξίας των μικρών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ για τον Νοέμβριο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (10/12) στοιχεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων (NFIB), καθώς οι επενδύσεις και η στελέχωση των επιχειρήσεων συνεχίστηκε για έναν ακόμα μήνα.
Ειδικότερα, ο δείκτης αισιοδοξίας της NFIB διαμορφώθηκε στις 104,7 μονάδες, έναντι 102,4 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι η άνοδος του δείκτη θα περιοριστεί στις 103 μονάδες.
Παράλληλα, ο δείκτης που αφορά την αβεβαιότητα μεταξύ των επιχειρήσεων υποχώρησε στις 72 μονάδες, έναντι 78 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2018.
Συνολικά, επτά από τους δέκα υποδείκτες ενισχύθηκαν σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019, με τον υποδείκτη που αφορά τη βελτίωση των κερδών να ενισχύεται κατά 10 μονάδες.
«Οι επιχειρήσεις προχωρούν δυναμικά τα σχέδιά τους, αποδεικνύοντας πως όταν τους δίνεται ανακούφιση από την κυβέρνηση, επενδύουν, στελεχώνουν και αυξάνουν τους μισθούς», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της NFIB, William Dunkelberg, αναφερόμενος στο υποστηρικτικό φορολογικό και κανονιστικό περιβάλλον της αμερικανικής κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης