Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Αρραγές το εθνικό μέτωπο - Δεν υπάρχουν διαφωνίες

Λοβέρδος: Αρραγές το εθνικό μέτωπο - Δεν υπάρχουν διαφωνίες
«Διχοτομήσεις εσωτερικές του παρελθόντος στο πολιτικό μας σύστημα δεν εκδηλώθηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής», τόνισε ο κ. Λοβέρδος
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος εκπροσώπησε το Κίνημα Αλλαγής, εξερχόμενος του Συμβουλίου τόνισε ότι είναι «πέρα από τα συνήθη η όξυνση και οι δυσκολίες πολλές.
Η χώρα μας προσπαθεί να ανατρέψει τετελεσμένα και να τα επιστρέψει.
Αρραγές το εθνικό μέτωπο».
Οπως χαρακτηριστικά είπε «στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής ακούσαμε τον υπουργό και ανταλλάξαμε απόψεις το κάθε κόμμα από την οπτική, από την οποία βλέπει τα πράγματα.
Παρά τις επιμέρους διαφωνίες μας το εθνικό μέτωπο είναι αρραγές και ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων, σε αυτή τη συγκυρία, συγκροτεί έναν καλό όρο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της εξωτερικής μας πολιτικής».
«Διχοτομήσεις εσωτερικές του παρελθόντος στο πολιτικό μας σύστημα δεν εκδηλώθηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, ούτε και στις συνεδριάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων».
«Με τη συνεδρίαση αυτού του οργάνου, προετοιμάζεται όπως πιστεύουμε εμείς και καταθέτουμε την πρότασή μας για ακόμη μια φορά, η σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών» πρόσθεσε, ενώ κατέληξε: «Σε ό, τι μας αφορά ως πολιτικό κόμμα, συνδυάσαμε στη δική μας τοποθέτηση τα μεγάλα θέματα της ελληνικής διπλωματίας με τα θέματα που αφορούν την άμυνα της πατρίδας.
Δηλαδή, οι προτάσεις και οι σκέψεις μας αποτελούν συνδυασμό μιας διπλωματικής πολιτικής και μιας πολιτικής Άμυνας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης