Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson: Τα καταφέραμε - Ας τελειώνουμε με το Brexit στις 31 Ιανουαρίου

Johnson: Τα καταφέραμε - Ας τελειώνουμε με το Brexit στις 31 Ιανουαρίου
Οι εκλογές έδωσαν τέλος στην απειλή για τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος, δήλωσε ο ηγέτης των Συντηρητικών
Το Brexit θα υλοποιηθεί εγκαίρως στις 31 Ιανουαρίου χωρίς «αν ή αλλά», δεσμεύτηκε ο ηγέτης των Συντηρητικών Boris Johnson μετά τον εκλογικό θρίαμβο στις βρετανικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου.
«Θα υλοποιήσουμε το Brexit εγκαίρως στις 31 Ιανουαρίου, χωρίς αν ή αλλά ούτε ίσως», δήλωσε ο Johnson απευθυνόμενος σε πλήθος υποστηρικτών του που τον επευφημούσε.
«Τα καταφέραμε, το κάναμε», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές αυτές έδωσαν τέλος στην απειλή για τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος.
Με αυτήν την εντολή θα μπορέσουμε επιτέλους να υλοποιήσουμε το Brexit, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο βρετανικός λαός έλαβε μια αδιαμφισβήτητη απόφαση υποέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Boris Johnson έστειλε σαφές μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματός του, τονίζοντας ότι οι Συντηρητικοί πρέπει να αντιληφθούν ότι αποτελούν πλέον κόμμα όλων των Βρετανών.
«Ας ολοκληρώσουμε το Brexit....αλλά ας φτιάξουμε πρώτα πρωινό», κατέληξε ο Johnson με το χαρακτηριστικό βρετανικό χιούμορ που τον διακρίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης