Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιαπωνία: Υποχώρησε κατά -4,5% η βιομηχανική παραγωγή τον Οκτώβριο 2019 - Μεγαλύτερη των εκτιμήσεων η πτώση

Ιαπωνία: Υποχώρησε κατά -4,5% η βιομηχανική παραγωγή τον Οκτώβριο 2019 - Μεγαλύτερη των εκτιμήσεων η πτώση
Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, η βιομηχανική παραγωγή κατέγραψε σημαντική πτώση της τάξεως του -7,7%
Σημαντική πτώση κατέγραψε η βιομηχανική παραγωγή στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία του Υπουργείου Οικονομίας της χώρας, τα οποία αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις.
Ειδικότερα, η βιομηχανική παραγωγή της χώρας υποχώρησε κατά -4,5% σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2019, έναντι ανόδου +1,7% προηγουμένως, την ίδια στιγμή που οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώση της τάξεως του -4,2%.
Παράλληλα, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, η βιομηχανική παραγωγή σημείωσε πτώση της τάξεως του -7,7% έναντι ετήσιας ανόδου +1,3% τον Σεπτέμβριο και έναντι προκαταρκτικών εκτιμήσεων στο -7,4%.
Οι αποστολές κατέγραψαν πτώση της τάξεως του -4,5% σε μηνιαία βάση, ενώ τα αποθέματα και ο δείκτης αποθεμάτων αυξήθηκαν κατά +1,3% και +4,6% αντίστοιχα.
Σε ετήσια βάση, οι αποστολές υποχώρησαν κατά -7,3%, ενώ τα αποθέματα και ο δείκτης αποθεμάτων αυξήθηκαν κατά +2,6% λαο +9,5% αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης