Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΠΑΠ: Η ΓΣ ενέκρινε την τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας - Ο Ν. Ιατρού νέο μέλος στο ΔΣ

tags :
ΟΠΑΠ: Η ΓΣ ενέκρινε την τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας - Ο Ν. Ιατρού νέο μέλος στο ΔΣ
ΟΠΑΠ: Την τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας ενέκρινε η ΓΣ
Η 12η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΠΑΠ Α.Ε. έλαβε χώρα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112.
Σε αυτήν παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν και ψήφισαν 610 Μέτοχοι της Εταιρείας που αντιπροσωπεύουν 242.566.594 μετοχές επί συνόλου 321.623.4431 μετοχών ήτοι ποσοστό 75,85% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

H Γενική Συνέλευση των Μετόχων αποφάσισε τα ακόλουθα:

Θέμα 1ο: Ενέκρινε κατά πλειοψηφία (96,87%) τη συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός) του καταστατικού της Εταιρείας, σύμφωνα με τις προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου προς την Γενική Συνέλευση και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Kamil Ziegler (Καμίλ Ζίγκλερ), και τον A’ Αντιπρόεδρο κ. Σπυρίδωνα Φωκά, ώστε καθένας εξ αυτών, ενεργώντας μεμονωμένα εξ ονόματος και για λογαριασμό της Εταιρείας, να συντάξει και να υπογράψει το νέο αντίγραφο του Καταστατικού της Εταιρείας το οποίο θα περιλαμβάνει τις ανωτέρω τροποποιήσεις.
Θέμα 2ο: Ανακοίνωση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων (θέμα που δεν τέθηκε σε ψηφοφορία).
Θέμα 3ο: Ενέκρινε κατά πλειοψηφία (96,32%) τον ορισμό/εκλογή του κ. Νικολάου Ιατρού, ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης