Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου εκπληρώνει παιδικές ευχές με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου εκπληρώνει παιδικές ευχές με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
O Σάκης Ρουβάς σε ένα διαφορετικό challenge αγάπης και προσφοράς
Στο εορταστικό πνεύμα αγάπης και προσφοράς ο Σάκης Ρουβάς προκάλεσε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές Κώστα Γαλανόπουλο, Δημήτρη Κουρμπέλη, Βασίλη Μπάρκα και τον Αθλητικό Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας και Legend 2004 Τάκη Φύσσα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Σε ένα διαφορετικό, χριστουγεννιάτικο challenge, ο Σάκης Ρουβάς και τα μέλη της Εθνικής Ομάδας δοκιμάστηκαν στα μακρινά σουτ, τα καλάθια με το πόδι, αλλά και τον… στολισμό δέντρων, εκπληρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες παιδικές ευχές μέσω της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ Ευχοστολίδια.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
https://youtu.be/7KzE650Yktg

Πώς γίνονται πραγματικότητα οι παιδικές ευχές
Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ κάνουν μαγικά τα Χριστούγεννα χιλιάδων παιδιών για έκτη συνεχή χρονιά. Μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε κάνοντας πραγματικότητα μία ή περισσότερες παιδικές ευχές:
1. Μπαίνετε στην εφαρμογή «Ομάδα προσφοράς» ή την ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr ή επισκέπτεστε μία από τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στο The Mall Athens, το Athens Metro Mall, το River West και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη
2. Επιλέγετε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλετε να πραγματοποιήσετε
3. Αγοράζετε το δώρο και εκπληρώνετε την ευχή του παιδιού

Image
Στη φωτογραφία απεικονίζονται (από αριστερά προς τα δεξίας) οι: Κώστας Γαλανόπουλος, Βασίλης Μπάρκας, Σάκης Ρουβάς, Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάκης Φύσσας

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS