Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στην Οffice Line ο ψηφιακός μετασχηματισμός των κεντρικών υποδομών πληροφορικής του Ever Eden Beach Resort

tags :
Στην Οffice Line ο ψηφιακός μετασχηματισμός των κεντρικών υποδομών πληροφορικής του Ever Eden Beach Resort
Στην Οffice Line Α.Ε. ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Κεντρικών Υποδομών Πληροφορικής του Ever Eden Beach Resort
Η Office Line A.E, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud στην Παγκόσμια αγορά και Microsoft Country Partner of the Year 2019 για την Ελλάδα, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Κεντρικών Υποδομών Πληροφορικής του Ever Eden Beach Resort.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας αναβάθμισης των υποδομών πληροφορικής του ξενοδοχείου, η Office Line ανέλαβε την υλοποίηση ενός κομβικού έργου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Με την ολοκλήρωση του έργου, η υποδομή της ξενοδοχειακής μονάδας είναι εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, που της επιτρέπουν να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές του κλάδου.
Με τον  ψηφιακό μετασχηματισμό των κρίσιμων υποδομών του Ever Eden Beach Resort, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής διαθεσιμότητας και ασφάλειας, κάτω από την ομπρέλα ενός σύγχρονου διαδραστικού περιβάλλοντος.
 Ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Senior Technology Advisor της Office Line, δήλωσε σχετικά: «Ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι ο πλέον ανταγωνιστικός στην χώρα μας, καθώς κάθε χρόνο φιλοξενεί εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις βέλτιστες τεχνολογίες, προκειμένου να είναι agile, να πρωτοπορούν στον τομέα τους και να δίνουν και αυτοί με την σειρά τους ‘’added value’’ στους πελάτες τους».
Ο κ. Αλέξιος Γρίβας, IT Manager του Ever Eden Beach Resort, ανέφερε ότι: «Στο Ever Eden Beach Resort στόχος μας είναι να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας.
Το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού των πληροφοριακών υποδομών μας έχει στον πυρήνα του αυτή τη φιλοσοφία, καθώς αυξάνει την ευελιξία, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, με στόχο να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας υψηλής ποιότητας εμπειρίες, σε όλο το “ταξίδι” τους μαζί μας, από την αναζήτηση, την κράτηση και τη διαμονή, μέχρι την loyalty επιβράβευση.
Οι cloud based υπηρεσίες αποτελούν το δομικό στοιχείο στο οποίο παρέχεται όλη η εμπλουτισμένη διαδραστική εμπειρία των πελατών μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης