Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το αναδιπλούμενο Smartphone Samsung Galaxy Fold σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Το αναδιπλούμενο Smartphone Samsung Galaxy Fold σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
Το νέο smartphone διατίθεται στο χρώμα Cosmos Black και μπορεί να συνδυαστεί με την ειδική θήκη Leather Cover
Το κορυφαίο Smartphone Samsung Galaxy Fold, που αποτελεί την πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung, είναι διαθέσιμο από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ.
Κύρια χαρακτηριστικά της προηγμένης συσκευής, είναι η αναδιπλούμενη οθόνη, η επαγγελματική κάμερα με τους 6 φακούς και η λειτουργία πολλαπλών ενεργών παραθύρων, που εντυπωσιάζουν τους χρήστες.
Σχεδιασμένο με μεγάλο βαθμό ανθεκτικότητας αναδιπλώσεων, το Samsung Galaxy Fold μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με διπλωμένη την οθόνη (sAMOLED 4.6”), ακόμα και με ένα χέρι, είτε να μετατραπεί σε tablet χάρη στην ενιαία οθόνη Infinity Flex 7.3”, με τεχνολογία Dynamic AMOLED, όπου ο χρήστης μπορεί να απολαύσει τις αγαπημένες του ταινίες, βίντεο ή παιχνίδια.
Κομψό και κατασκευασμένο με premium γυαλί Gorilla Glass 6, το Galaxy Fold εντυπωσιάζει με το σύστημα 6 καμερών που διαθέτει (τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, διπλός εμπρόσθιος φακός για εξαιρετικές selfies και μονός φακός στο εξωτερικό μέρος για γρήγορες selfies) για ολοζώντανες εικόνες, υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και τη νύχτα.
Η συσκευή έχει, επίσης, υπερευρυγώνιο φακό για απίστευτα πανοράματα, εγγραφή video HDR 10+ υψηλής ποιότητας αλλά και λειτουργία Super Slow Motion.
Στα highlights της συσκευής συγκαταλέγεται και η λειτουργία πολλαπλών ενεργών παραθύρων, που επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα.
Το Samsung Galaxy Fold είναι εξοπλισμένο με ταχύτατο επεξεργαστή AP 7nm για απρόσκοπτο multitasking, 12GB RAM και 512GB εσωτερική μνήμη για αποθήκευση μεγάλων αρχείων.
Έχει, επίσης, διπλή μπαταρία μεγάλης διάρκειας χωρητικότητας 4.380 mAh, ενώ υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.
Το νέο Smartphone Samsung Galaxy Fold υποστηρίζει την τεχνολογία eSIM που φέρνει πρώτη στην Ελλάδα αποκλειστικά η COSMOTE.
Με την ψηφιακή κάρτα eSIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Με το καινοτόμο Galaxy Fold μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet απίστευτα γρήγορα μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα.
Το δίκτυο COSMOTE 4G βραβεύτηκε και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla.
Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τo SAMSUNG Galaxy Fold στα 2.199€ ή από 45,81€ το μήνα σε 48 άτοκες δόσεις, ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE.
Το νέο smartphone διατίθεται στο χρώμα Cosmos Black και μπορεί να συνδυαστεί με την ειδική θήκη Leather Cover.
Τη νέα συσκευή έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη (Β. Όλγας 183 & 25ης Μαρτίου).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης