Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Χρυσό βραβείο στα Made in Greece Awards 2019 και Βραβείο Εταιρικής Περιβαλλοντικής Πολιτικής στα Οικόπολις 2019 για την AGRINO

tags :
Χρυσό βραβείο στα Made in Greece Awards 2019 και Βραβείο Εταιρικής Περιβαλλοντικής Πολιτικής στα Οικόπολις 2019 για την  AGRINO
Χρυσό βραβείο στα Made in Greece Awards 2019 και Βραβείο Εταιρικής Περιβαλλοντικής Πολιτικής στα Οικόπολις 2019 για την  AGRINO
Με ένα χρυσό βραβείο στα Made in Greece Awards 2019 και με μια μοναδική εταιρική διάκριση στα Οικόπολις 2019 επισφράγισε η AGRINO την επιτυχημένη πορεία της για μια ακόμα χρονιά.
Ειδικότερα, η AGRINO κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος για τις Ρυζογκοφρέτες της ανάμεσα σε πλήθος κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων, που μέσω της συμμετοχής τους στα Made in Greece Awards αναδεικνύουν τη σημαντικότητα της βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
Οι καινοτόμες Ρυζογκοφρέτες Agrino ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη νοστιμιά και την υψηλή διατροφική τους αξία, αποτελώντας ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό των καρπών της ελληνικής γης.
Επιπλέον, σεβόμενη το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, η AGRINO διακρίθηκε στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις 2019 για τους κανόνες Ορθής Γεωργικής Πρακτικής που έχει υιοθετήσει σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων της, ρυζιών και οσπρίων.
Με αιχμή του δόρατος την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, αλλά και την προσήλωση στο motto της ότι «τίποτα δεν πάει χαμένο» στην παραγωγική διαδικασία, η εταιρεία ακολουθεί πιστά σύγχρονες και εξελιγμένες πρακτικές ώστε να περιορίζει στο μέγιστο το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.
Οι εν λόγω βραβεύσεις αποτελούν επιστέγασμα της δυναμικής παρουσίας της AGRINO στην αγορά εμπλουτίζοντας τις σημαντικές διακρίσεις που έχει λάβει από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα σε σημαντικούς διαγωνισμούς εντός κι εκτός συνόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης