Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«20 Χρόνια Εμπιστοσύνη» και «20 Χρόνια Ομορφιά» για τη ZeniΘ σε συνεργασία με τη Galerie de Beaute

tags :
«20 Χρόνια Εμπιστοσύνη» και «20 Χρόνια Ομορφιά» για τη ZeniΘ σε συνεργασία με τη Galerie de Beaute
3 μήνες δωρεάν πάγια σε ρεύμα και φυσικό αέριο από τη ZeniΘ για τους πελάτες των καταστημάτων Galerie de Beaute Αττικής
H ΖeniΘ, ο 1 ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ενώνει τις δυνάμεις της με τα καταστήματα Galerie de Beaute για να γιορτάσουν μαζί τα 20 α τους γενέθλια. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ZeniΘ, προσφέρει 3 μήνες δωρεάν πάγιο σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα για τους πελάτες των καταστημάτων του δικτύου Galerie de Beaute στην Αττική!
Για ένα μήνα, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από την κορυφαία προσφορά της ZeniΘ εξασφαλίζοντας δωρεάν πάγια για 3 μήνες στο POWER HOME MAX για ρεύμα και στο GAS HOME FIX για φυσικό αέριο.
Η προσφορά είναι διαθέσιμη για κάθε νέο συμβόλαιο με αγορές άνω των 50€ από τα καταστήματα του δικτύου Galerie de Beaute.
O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Στη ZeniΘ, γιορτάζουμε τα 20 χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, εγκαινιάζοντας μια ακόμη κορυφαία συνεργασία με κορυφαία δώρα ενέργειας. Έτσι, οι πελάτες των καταστημάτων Galerie de Beaute της Αττικής μπορούν να απολαύσουν 3 μήνες δωρεάν πάγιο σε ρεύμα και φυσικό αέρια, με τα καινοτόμα, ανταγωνιστικά ενεργειακά προϊόντα της ZeniΘ. Εδώ και μια 20ετία έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη
εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε φυσικό αέριο και ρεύμα σε όλη την Ελλάδα και αυτή την εμπιστοσύνη επιδιώκουμε διαρκώς να επιβραβεύουμε, όχι μόνο μέσα από τις καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες και προϊόντα μας, αλλά και μέσα από επιπλέον παροχές και κορυφαία δώρα για υφιστάμενους και νέους πελάτες της ZeniΘ».
Το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν ανάγκη από υψηλές καταναλώσεις ρεύματος και ταυτόχρονα επιθυμούν χαμηλή χρέωση ενέργειας kWh, καθώς με το συγκεκριμένο προϊόν η τιμή της κιλοβατώρας μπορεί να φτάσει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Το προϊόν GAS HOME FIX απευθύνεται στους καταναλωτές φυσικού αερίου με αυτόνομη θέρμανση, που επιθυμούν σταθερή χρέωση στην κατανάλωση, κλειδώνοντας μία σταθερή, ανταγωνιστική τιμή κάθε μήνα για τα επόμενα 2 χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης