Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Σε υψηλά επίπεδα η επενδυτική ψυχολογία

tags :
XA: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Σε υψηλά επίπεδα η επενδυτική ψυχολογία
Μόλις τρεις συνεδριάσεις μένουν για το κλείσιμο του 2019 και δεν αποκλείουν κινήσεις ωραιοποίησης αποτιμήσεων σε επιλεγμένες μετοχές
Τα νέα ιστορικά υψηλά στις αγορές των ΗΠΑ αναμένεται να διατηρήσουν σε καλά επίπεδα την εγχώρια επενδυτική ψυχολογία σύμφωνα με τους αναλυτές.
Λόγω ωστόσο της εορταστικής περιόδου οι αναλυτές περιμένουν περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα, ενώ δεν αποκλείουν και κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.
Η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα και λίγο υψηλότερα επίπεδα τιμών είναι το βασικό σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση με επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει το θετικό της momentum βοηθούμενο επίσης από την τάση των διεθνών αγορών.
Κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δεν μπορούν να αποκλειστούν.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να παραμείνει σε θετικό έδαφος σήμερα, λόγω υποστηρικτικού κλίματος στις διεθνείς αγορές αν και η συναλλακτική δραστηριότητα αναμένεται να είναι χαμηλή.

Beta
Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών είναι το βασικό σενάριο για σήμερα καθώς απουσιάζουν οι επενδυτές λόγω της εορταστικής περιόδου.
Μόλις τρεις συνεδριάσεις έχουν μείνει μέχρι το τέλος του έτους, άρα και κινήσεις ωραιοποίησης αποτιμήσεων είναι πιθανές.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης