Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας - Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας - Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Σε ποια τμήματα του οδικού δικτύου είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, αλλά και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πεντέλη, ενώ κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθος.
Ειδικότερα, η κυκλοφορία των φορτηγών στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας , που νωρίτερα είχε απαγορευτεί λόγω χιονόπτωσης στο Σχηματάρι, διεξάγεται κανονικά, διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Χασιάς από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στην Πεντέλη, που είχε διακοπεί τη νύχτα, τόσο από Διόνυσο προς Νέα Μάκρη, όσο και από την Ανατολή μέχρι το Στρατιωτικό νοσοκομείο.
Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει τα ξημερώματα σε τρεις περιπτώσεις στην Αττική για να απομακρύνει άτομα που είχαν παγιδευτεί στα αυτοκίνητα τους επειδή δεν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, που είχε διακοπεί το πρωί της Κυριακής 29/12 στη Μάνδρα.
Παράλληλα, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας λόγω της κακοκαιρίας.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Χαλκιδικής, λόγω καθίζησης οδοστρώματος (επαρχιακή οδός  Πολυγύρου - Ιερισσού,  παραλιακή οδός οικισμού «Γαλήνη» Νέας Καλλικράτειας, παραλιακή οδός Νικητής) και στη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, λόγω κατολίσθησης πρανών, όπως επίσης και στην επαρχιακή οδό Κερασιάς-Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα στην Πέλλα και Κορυφής-Λιανοβεργίου στην Ημαθία.
Με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) και στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης, αλλά και στην επαρχιακή οδό Άρνισσας-Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρας».
Στη Δυτική Μακεδονία, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), αλλά και στις επαρχιακές οδούς Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), Αμυνταίου-Καστοριάς και Αετού-Νυμφαίου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης