Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ασφαλιστική υποστήριξη μεγάλου εύρους από την Interamerican για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ασφαλιστική υποστήριξη μεγάλου εύρους από την Interamerican για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Στις 16 Δεκεμβρίου η εταιρεία φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία της, όπως κάθε χρόνο, το χριστουγεννιάτικο bazaar του Οργανισμού
Συνεχίζοντας την παροχή δωρεάν ασφαλιστικής προστασίας στα περιουσιακά και λειτουργικά στοιχεία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η INTERAMERICAN ασφάλισε πρόσφατα το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ανατολικής Αττικής, που έχει δημιουργηθεί στη Νέα Μάκρη.
Επιπλέον, προχώρησε και στην ασφάλιση οικήματος που παραχωρήθηκε στον οργανισμό, στο Περιστέρι Αττικής.
Εξάλλου, στις 16 Δεκεμβρίου η εταιρεία φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία της, όπως κάθε χρόνο, το χριστουγεννιάτικο bazaar του Οργανισμού, ενισχύοντας το έργο του με τις αγορές των εργαζομένων της, ενώ παράλληλα κάλυψε ασφαλιστικά και το εορταστικό bazaar που οργανώθηκε στο μετρό της πλατείας Συντάγματος.    
Η υποστήριξη που παρέχει η INTERAMERICAN στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2006, έχει αναπτυχθεί σε όλες τις ανάγκες ασφάλισης του. Συνολική είναι η κάλυψη του στόλου των οχημάτων του, τα οποία ανέρχονται σε 114 αυτοκίνητα διαφόρων χρήσεων, ενώ παρέχεται από την εταιρεία ασφάλιση των ακινήτων και αστικής ευθύνης σε όλες τις εκδηλώσεις του Οργανισμού, με τη συνολική απόδοση αξίας να υπερβαίνει, ετησίως, τις 45.000 ευρώ. «Η συμβολή και η άμεση ανταπόκριση της INTERAMERICAN είναι συγκινητική και μας προσφέρει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας για το χαμόγελο κάθε παιδιού» τονίζει ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού, επισημαίνοντας ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί το έργο του χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των ιδιωτών και των επιχειρήσεων.  
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», που βραβεύθηκε πριν λίγες ημέρες για μια ακόμη χρονιά για το κοινωνικό του έργο στον θεσμό «Bravo Sustainability Awards», έχει ως αποστολή του την προστασία όλων των παιδιών πανελλαδικά, 365 ημέρες τον χρόνο και 24 ώρες την ημέρα μέσα από την υλοποίηση άμεσων και αποτελεσματικών δράσεων που στοχεύουν στην υποστήριξη παιδιών θυμάτων βίας, εξαφανισμένων παιδιών, παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας και παιδιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας ή που απειλούνται από τη φτώχεια. Σε πάνω από 24 χρόνια δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει υποστηρίξει περισσότερα από 1.600.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης