Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σε άνοδο οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων από ταξιδιωτικά πρακτορεία

tags :
Σε άνοδο οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων από ταξιδιωτικά πρακτορεία
Με τους σημερινούς μέσους όρους πωλήσεων των 8,3 δισ. δολ. το μήνα, τα περίπου 12.000 αμερικανικά ταξιδιωτικά πρακτορεία εκτιμάται ότι θα κλείσουν το έτος με πωλήσεις 100 δισ. δολ.
Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία “ζουν και βασιλεύουν” στις ΗΠΑ. Και μάλιστα απογειώνουν τις πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Airlines Reporting Corp. (ARC), οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων από ταξιδιωτικά πρακτορεία είναι αυξημένες από πέρυσι, έως τον Νοέμβριο του 2019.
Οι πωλήσεις αγγίζουν τα 91,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένες 2,33% σε σχέση με το περσινό ρυθμό.
Με τους σημερινούς μέσους όρους πωλήσεων των 8,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το μήνα, τα περίπου 12.000 αμερικανικά ταξιδιωτικά πρακτορεία εκτιμάται ότι θα κλείσουν το έτος με πωλήσεις 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς ταξιδιών Phocuswright τα ταξιδιωτικά γραφεία πρωταγωνίστησαν στην αύξηση πωλήσεων των αεροπορικών εισιτηρίων, ειδικά στις εσωτερικές πτήσεις. Οι εγχώριες πωλήσεις αυξήθηκαν 2,3% το Νοέμβριο σε σύγκριση με πέρυσι. Οι συνολικές πωλήσεις του Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους ήταν 7,1 δις δολάρια, αυξημένες κατά 3,3% από τον Νοέμβριο του 2018.
Αντίθετα οι διεθνείς πωλήσεις εισιτηρίων μειώθηκαν κατά 4,5% το Νοέμβριο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης