Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι ζητούν από τους ταξιδιώτες οι Σκωτσέζοι τουριστικοί πράκτορες

tags :
Τι ζητούν από τους ταξιδιώτες οι Σκωτσέζοι τουριστικοί πράκτορες
Οι Σκωτσέζοι ταξιδιωτικοί πράκτορες ζητούν ιδέες από τους τουρίστες για το ποιες μακρινές πτήσεις θα ήθελαν να ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης
Οι Σκωτσέζοι ταξιδιωτικοί πράκτορες ζητούν ιδέες από τους τουρίστες για το ποιες μακρινές πτήσεις θα ήθελαν να ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης.
Η Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Σκωτίας (SPAA) θέλει παράλληλα να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις σχετικά με πιθανές νέες διαδρομές προς προορισμούς της Καραϊβικής.
Η πρόεδρος της SPAA Joanne Dooey δήλωσε ότι μια απ ‘ευθείας διαδρομή από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης στην Καραϊβική -το οποίο έχει υψηλότερο ποσοστό ταξιδιωτών αναψυχής από άλλα αεροδρόμια της Σκωτίας- θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοια.
“Οι ταξιδιώτες διευρύνουν πραγματικά τους ορίζοντές τους όσον αφορά τα μέρη που θέλουν να επισκεφθούν, τονίζει η Joanne Dooey. Και αυτή η τάση θα συνεχιστεί μόνο τα επόμενα χρόνια.
Η ανατροφοδότηση από τους αεροπορικούς επιβάτες θα μας βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι η τουριστική μας βιομηχανία είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης