Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πηγές Μαξίμου: Ο Τσίπρας αντιπολιτεύεται... τον εαυτό του - Είχε διαπραγματευτεί την αμυντική συνεργασία με ΗΠΑ

Πηγές Μαξίμου: Ο Τσίπρας αντιπολιτεύεται... τον εαυτό του - Είχε διαπραγματευτεί την αμυντική συνεργασία με ΗΠΑ
Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας κάνει λάθος να ζητά την αναστολή της «αναβάθμισης της αμυντικής μας συνεργασίας με τις ΗΠΑ»
Τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι.
Σχολιάζοντας την πρόταση Τσίπρα για αναστολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για την αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ, κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν ότι «ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τι σημαίνει να είσαι σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος». 
Ούτε πόσο σημαντικό είναι αυτό για την Πατρίδα μας, την ώρα που υπάρχει έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας και αναταραχή στην ευρύτερη περιοχή μας.
Επιπλέον, κάνει λάθος να ζητά την αναστολή της «αναβάθμισης της αμυντικής μας συνεργασίας με τις ΗΠΑ», την ώρα που η Ελλάδα ενισχύει τις συμμαχίες της και την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεών μας».
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «προξενεί μάλιστα εντύπωση ότι ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται ακόμη και τον εαυτό του, καθώς ο ίδιος είχε προχωρήσει στη διαπραγμάτευση αυτής της αμυντικής συνεργασίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης