Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Ξοδεύω όλη την περιουσία μου για να απαλλάξω οριστικά τις ΗΠΑ από τον Trump

Bloomberg: Ξοδεύω όλη την περιουσία μου για να απαλλάξω οριστικά τις ΗΠΑ από τον Trump
O Bloomberg απέρριψε την κριτική, που του ασκείται ότι, με τα χρήματά του προσπαθεί να «αγοράσει τις εκλογές στις ΗΠΑ»
Ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών και δισεκατομμυριούχος Michael Bloomberg δηλώνει έτοιμος να δαπανήσει ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του για να «απαλλαγεί ο Λευκός Οίκος από τον Donald Trump» στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020.
O Bloomberg μιλώντας στο Reuters απέρριψε την κριτική, που του ασκείται από αντιπάλους του στο κόμμα των Δημοκρατικών ότι, με τα χρήματά του προσπαθεί να «αγοράσει τις εκλογές στις ΗΠΑ».  
Ο Bloomberg κατατάσσεται από το Forbes ως o 8ος πλουσιότερος Αμερικανός και έχει πλημμυρίσει τα ραδιόφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει τον Trump.
«Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να απαλλαγούμε από τον Donald Trump. Ξοδεύω όλα τα χρήματά μου για να ξεφορτωθώ τον Trump», δήλωσε ο Bloomberg στο Reuters από το λεωφορείο της εκστρατείας του κατά τη διάρκεια μίας διαδρομής περίπου 483 χιλιομέτρων σε όλο το Τέξας, μία από τις πολιτείες που θα ψηφίσουν για την Super Tuesday στις 3 Μαρτίου.
Η Aμερικανίδα γερουσιαστής Elizabeth Warren, μία εκ των κορυφαίων δημοκρατικών προεδρικούς υποψηφίους κατηγορεί τον Bloomberg ότι με τα χρήματά του προσπαθεί να αγοράσει την αμερικανική Δημοκρατία.
Ο Bloomberg βρίσκεται γενικά στην πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις για τους Δημοκρατικούς πίσω από τον Joe Biden, τον Bernie Sanders, την Warren και τον Pete Buttigieg.
Αλλά όχι μόνο οι δύο «φιλελεύθεροι» Warren και Sanders αλλά και οι τέσσερις συνολικά είναι «υπερβολικά φιλελεύθεροι» για να νικήσουν τον Trump, είπε ο Bloomberg.
«Ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα μπορούσα να νικήσω το Trump είναι πως θα είμαι αποδεκτός από τους μετριοπαθείς Ρεπουμπλικάνους που πρέπει να έχουμε», δήλωσε ο Bloomberg, πρώην Ρεπουμπλικάνος ο ίδιος.
«Είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν μπορούμε να κερδίσουμε τις εκλογές, εκτός και αν πείσουμε τους μετριοπαθείς Ρεπουμπλικάνους», τονίζει ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης