Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολοκληρώνει τον κύκλο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Μητσοτάκης – Συνάντηση με Κουτσούμπα

Ολοκληρώνει τον κύκλο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Μητσοτάκης – Συνάντηση με Κουτσούμπα
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί
(upd) Με τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα συναντάται από τις 11:00 το πρωί στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις διπλωματικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η κυβέρνηση απέναντι στη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.
Υποδεχόμενος τον γγ του ΚΚΕ μπροστά στους δημοσιογράφους ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε λέγοντας στον κ. Κουτσούμπα: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εσύ με μπλε γραβάτα κι εγώ με κόκκινη».
Ο κ. Κουτσούμπας, από την πλευρά του, μίλησε για το ταξίδι του στο Λονδίνο (αυτή ήταν και η αιτία που η συνάντηση γίνεται σήμερα και όχι την περασμένη Παρασκευή), όπου μετείχε σε εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ.
«Ενόψει της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού το ΚΚΕ οργανώνεται», σχολίασε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθεί μέρος του διαλόγου Μητσοτάκη - Κουτσούμπα:

Μητσοτάκης: Γενικέ μου γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε.
Κουτσούμπας: Χρόνια Πολλά, καλή Χρονιά, τα είπαμε και στο προεδρικό. Δεν μπορούσα να έρθω την Παρασκευή. Ημουν στο Λονδίνο σε κομματική εκδήλωση.
Μητσοτάκης: Το ΚΚΕ οργανώνεται στο εξωτερικό ενόψει της ψήφου των αποδήμων.
Κουτσούμπας: Πρώτη φορά πήγα στο Λονδίνο.
Μητσοτάκης: Αλήθεια;
Κουτσούμπας: Δεν είχα ξαναπάει.

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού

Κατόπιν της συνάντησης και συγκεκριμένα στις 13:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με μέλη του CEO Clubs Greece.
Στις 17:00, ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον επικεφαλής του φορέα «Jewish Agency for Israel», Isaac Herzog.
Στις 17:30, θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Στις 19:30, ο πρωθυπουργός θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με τον πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νίκο Μπακατσέλο, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του «30ου GREEK ECONOMIC SUMMIT-Turning the Odds», στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης