Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Ο Trump μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για τη διεθνή ασφάλεια - Δεν είναι υπόλογος σε κανένα

Σαουδική Αραβία: Ο Trump μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για τη διεθνή ασφάλεια - Δεν είναι υπόλογος σε κανένα
Ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας επεσήμανε ότι οι αποφάσεις για τις μειώσεις στην παραγωγή πετρελαίου θα ληφθούν τον Μάρτιο του 2020
Την άποψη ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, θα πρέπει να κάνει ό,τι θέλει όσον αφορά τη διεθνή ασφάλεια εξέφρασε ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας, Abdulaziz bin Salman, αναφερόμενος στις ενέργειες των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» είπε ο Abdulaziz και συμπλήρωσε ότι «δεν είναι υπόλογος σε κανένα».
Τα σχόλια του Abdulaziz έγιναν τη στιγμή που η αγορά πετρελαίου συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή.
Η εξόντωση του Ιρανού υποστράτηγου, Qassem Soleimani, από τις ΗΠΑ, πυροδότησε μια δραματική κλιμάκωση της έντασης με πολλούς ανησυχούν για γενικευμένη σύγκρουση.
Ωστόσο, και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι δεν θέλουν πόλεμο.
«Καθώς οι εντάσεις παραμένουν υψηλές στην περιοχή μας, το βασίλειο θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνουν σταθερές οι αγορές» τόνισε ο Abdulaziz.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποφάσεις του ΟΠΕΚ+ για τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου αναμένονται τον Μάρτιο του 2020.
«Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε για την απόφαση σχετικά με το εάν οι μειώσεις στην παραγωγή πετρελαίου θα συνεχιστούν μετά τον Μάρτιο» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης