Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG Electronics και η Luxoft ανακοινώνουν κοινοπραξία για την πλατφόρμα webOS Auto στην CES 2020

tags :
Η LG Electronics και η Luxoft ανακοινώνουν κοινοπραξία για την πλατφόρμα webOS Auto στην CES 2020
Με έδρα την Καλιφόρνια, η συνεργασία στοχεύει στην ανάπτυξη και την προώθηση της πλατφόρμας webOS Auto ως ηγετική πλατφόρμα στην αγορά
Η LG Electronics (LG) και η Luxoft, εταιρεία τεχνολογίας DXC, προχώρησαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη και επέκταση της πλατφόρμας webOS Auto σε συστήματα έτοιμα για παραγωγή.
Ο Dr. I.P. Park, Πρόεδρος και CTO της LG και ο Dmitry Loschinin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της DXC Technology και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Luxoft, υπέγραψαν χθες συμφωνία στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES® 2020.
Η νέα επιχείρηση θα εδρεύει στην Santa Clara της Καλιφόρνια και αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο τρίμηνο του 2020, οπότε και θα ανακοινωθεί η ομάδα διαχείρισης.
Μέσω της νέας κοινοπραξίας, η LG και η Luxoft θα προωθήσουν την ανάπτυξη ψηφιακού θαλάμου έτοιμου για παραγωγή, συστήματος ψυχαγωγίας μέσα στο όχημα, συστήματος ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων (RSE) και συστημάτων οδήγησης με βάση την πλατφόρμα webOS Auto, τα οποία θα προσφέρουν στους κατασκευαστές οχημάτων, τους υπεύθυνους στόλων, και τους παρόχους υπηρεσιών mobility. Η πλατφόρμα webOS Auto της LG προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, ενσωματώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως επεξεργασία multimedia, έλεγχο πολλαπλών οθονών, συνδεσιμότητα, ασφάλεια, και προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και ευκολία στους επιβάτες και τους οδηγούς.
Η νέα επιχείρηση θα εμπλουτίσει το παγκόσμιο μηχανολογικό δίκτυο διανομής της Luxoft.
Με την webOS σε περισσότερες από 70 εκατομμύρια έξυπνες τηλεοράσεις σε σπίτια παγκοσμίως, η LG φέρνει την επανάσταση στο σαλόνι με την καλύτερη εμπειρία χρήστη στη βιομηχανία των τηλεοράσεων.
Με την webOS Auto η LG προσφέρει ένα οικοσύστημα έξυπνων υπηρεσιών και streaming περιεχομένου από τους ηγέτες της αγοράς, και επεκτείνει την τεχνογνωσία της προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χρήστη σε οχήματα.
«Μέσω αυτής της κοινοπραξίας με την Luxoft, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την πλατφόρμα αυτοκινήτου IVI και να επιταχύνουμε τον ερχομό των συνδεδεμένων οχημάτων με την αξιοποίηση τεχνολογιών», δήλωσε ο Dr. Park. «Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το οικοσύστημα της webOS Auto παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με μια αυξανόμενη λίστα συνεργαζόμενων εταιρειών».
«Αυτή η νέα επιχείρηση ενισχύει τις δυνατότητες της Luxoft στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή ψηφιακών θαλάμων μεγάλης κλίμακας και των συνδεδεμένων λύσεων mobility που βασίζονται σε ανοιχτές πλατφόρμες», δήλωσε ο Loschinin. «Οι συνδυασμένες δυνάμεις της LG και της Luxoft θα δημιουργήσουν πολύτιμη συνέργεια για την ανάπτυξη της πλατφόρμας webOS Auto για την προσφορά ψηφιακής καταναλωτικής εμπειρίας από τους κατασκευαστές οχημάτων και τους βασικούς συνεργάτες τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης