Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Winter Sale έως και -70% στο ATHENS METRO MALL

tags :
Winter Sale έως και -70% στο ATHENS METRO MALL
Ανανεώστε το look και το lifestyle σας & απολαύστε μοναδικές οικογενειακές στιγμές με τα Happy Family Weekends, στο ATHENS METRO MALL!
Calling all shopping lovers! Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά όπως της αξίζει και απολαύστε έναν χειμώνα γεμάτο μόδα, ομορφιά και στιλ μόνο στο ATHENS METRO MALL!
Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου, σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία shopping με εκπτώσεις έως και -70%!
Περιηγηθείτε στα 95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού και αναβαθμίστε όχι μόνο την εμφάνισή σας αλλά και το καθημερινό lifestyle σας!
Για τους λάτρεις του χαλαρού Κυριακάτικου shopping, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.
Winter Sales_ Αν το πρώτο resolution της χρονιάς είναι να αποκτήσετε τα πιο περιζήτητα fashion & beauty items για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες, τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL σας περιμένουν με εκπτώσεις έως και -70% για να το πετύχετε!
Ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσετε Instagram worthy outfits, υπερσύγχρονα τεχνολογικά gadgets για να είστε πάντα updated αλλά και μοναδικά είδη σπιτιού που θα κάνουν τον χώρο σας να μοιάζει σα να βγήκε από σελίδες περιοδικού...Όλα αυτά θα τα βρείτε με μία βόλτα στο ATHENS METRO MALL!
Winter Fun_ Οι απολαυστικές στιγμές δεν σταματούν εδώ αφού για ακόμη μία χρονιά και για όλο τον Ιανουάριο, η διασκέδαση και το παιχνίδι μπαίνουν ξανά στο πρόγραμμα με τα Happy Family Weekends!
Στο 3ο επίπεδο του ATHENS METRO MALL, από τις 11.00 έως τις 16.00, οι μικροί επισκέπτες, γνωρίζουν τους πιγκουίνους Πίγκου και Πέγκου και απολαμβάνουν μαζί τους διασκεδαστικά παιχνίδια στο χιόνι, ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του διαστήματος για να ανακαλύψουν τα αστέρια και να συναντήσουν τους αστροναύτες, ζωγραφίζουν και κατασκευάζουν διαστημόπλοια και μαθαίνουν την απίστευτη ιστορία του αυτοκράτορα!
Ακόμα και οι πιο μικροί επισκέπτες (18 μηνών έως 3 ετών), απολαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες στο 4ο επίπεδο.
Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι με ελεύθερη είσοδο και τα διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια περιμένουν όλη την οικογένεια!
*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.athensmetromall.gr

Image


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης