Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο Νταβός για το World Economic Forum (21-24/1) ο Trump

Στο Νταβός για το World Economic Forum (21-24/1) ο Trump
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Javad Zarif, που αναμενόταν στο Νταβός, δεν περιλαμβάνεται πλέον στον κατάλογο των συμμετεχόντων στο φόρουμ
Στην 50η επετειακή σύνοδο πολιτικών ηγετών και επιφανών επιχειρηματιών που θα λάβει χώρα στο Νταβός στις 21-24 Ιανουαρίου θα συμμετέχει ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/1/2020) το World Economic Forum (WEF).
Ο Trump παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση στο ελβετικό θέρετρο τον Ιανουάριο του 2018, έχοντας ήδη έναν χρόνο στην προεδρία των ΗΠΑ, μεταφέροντας στην παγκόσμια ελίτ το μήνυμά του «Πρώτα η Αμερική».
Στην αμερικανική αποστολή συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin, ο Αμερικανός αντιπρόσωπος για το Εμπόριο (USTR) Robert Lighthizer καθώς και η Ivanka Trump και ο σύζυγός της Jared Kushner, σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων στο φόρουμ που διανεμήθηκε κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου που γίνεται προ της έναρξης των εργασιών.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Javad Zarif, που αναμενόταν στο Νταβός, δεν περιλαμβάνεται πλέον στον κατάλογο των περίπου 3.000 προσώπων που θα παρευρεθούν στην σύνοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης