Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παφίλης: Απαράδεκτη η κυβερνητική λογική «λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας»

Παφίλης: Απαράδεκτη η κυβερνητική λογική «λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας»
Εμείς λέμε πως αποκλειστικός σκοπός της Αστυνομίας είναι να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα και όχι να χτυπάει τις διαδηλώσεις, θα βαράνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, να ξεβρακώνουν τον άλλο, δήλωσε ο κ. Παφίλης
Η λογική της κυβέρνησης ότι «λύσαμε τα χέρια της Αστυνομίας», δημιουργεί απαράδεκτα περιστατικά από μέρους των αστυνομικών.
«Δηλαδή τι, θα βαράνε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, θα ξεβρακώνουν τον άλλο;», είπε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ1, το βράδυ της Δευτέρας.
Επίσης, τόνισε ότι «εμείς λέμε πως αποκλειστικός σκοπός της Αστυνομίας είναι να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα και όχι να χτυπάει τις διαδηλώσεις» και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με ομάδες οι οποίες «ταΐζουν» τον αυταρχισμό.
Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε πως το ΚΚΕ δεν μπαίνει στη λογική των προσώπων, γιατί πρόκειται για έναν θεσμό «που βάζει υπογραφή στην αντιλαϊκή πολιτική και εγγυάται την εφαρμογή της», ενώ επανέλαβε την πάγια θέση του ΚΚΕ για καθαρή, ανόθευτη απλή αναλογική.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης