Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Space Hellas χορηγός του Α.Σ. Παπάγου

tags :
Η Space Hellas χορηγός του Α.Σ. Παπάγου
Η Space Hellas χορηγός του Α.Σ. Παπάγου
H Space Hellas κορυφαία εταιρία στον χώρο της τεχνολογίας, στηρίζει το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Παπάγου, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του επίσημου χορηγού.
Η υποστήριξη του Α.Σ. Παπάγου από τη Space Hellas συνάδει με τη στρατηγική της εταιρίας, να εντάξει ως σημαντικό κομμάτι στο πρόγραμμα της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, τον Ελληνικό Αθλητισμό και συγκεκριμένα το άθλημα του Μπάσκετ.
Η χορηγία της Space Hellas στον A.Σ. Παπάγου, ένα αθλητικό σωματείο από το 1966, στόχο έχει να συνδέσει το όνομά της με τις διακρίσεις και την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της ομάδας.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Space Hellas , Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, δήλωσε : « Είμαι ευτυχής που στηρίζουμε την προσπάθεια του Α.Σ. Παπάγου στους αγωνιστικούς χώρους του Μπάσκετ . Η απόφαση αυτή να σταθεί η Space Hellas αρωγός στους “Στρατηγούς” του Ελλην ικού μπάσκετ, δηλώνει έμπρακτα αφενός το ενδιαφέρον μας να αγκαλιάσουμε και επιβραβεύσουμε περιπτώσεις του σωματειακού αθλητισμού που διαθέτουν υγιείς βάσεις και λειτουργούν με σοβαρότητα και ευπρέπεια, όπως το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Παπάγου και αφετέρ ου να τιμήσουμε την τοπική
κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε ».
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Α.Σ. Π απάγου , Αναστάσιος Χ. Καϊμάκης, « Η στήριξη του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. Π απάγου από την κορυφαία εταιρία τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας της χώρας μας Space Hellas επιβεβαιώνει αφενός τη συνετή και σοβαρή λειτουργία του συλλόγου μας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αφετέρου ενδυναμώνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη της
αρωγού εταιρίας προς το άθλημα του μπάσκετ. Η οικογένεια του Α.Σ. Π απάγου υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την εταιρία Space Hellas στις τάξεις της , ευχαριστεί τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Μανωλόπουλο και τα μέλη διοίκηση αυτής και ευελπιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει την απαρχή για ένα καλύτερο αύριο του αθλήματος του μπάσκετ τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και στον ελλαδικό χώρο »

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης