Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Βομβιστική επίθεση στη Σομαλία με στόχο έξι τούρκους - Την ευθύνη ανέλαβε παρακλάδι της Al Qaeda

Reuters: Βομβιστική επίθεση στη Σομαλία με στόχο έξι τούρκους - Την ευθύνη ανέλαβε παρακλάδι της Al Qaeda
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο και εξερράγη όταν περνούσε έξω από εστιατόριο όπου βρίσκονταν οι τούρκοι επιχειρηματίες
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από βομβιστική επίθεση στο Μογκαντίσου της Σομαλίας που είχε ως στόχο ομάδα Τούρκων κατασκευαστών και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Όπως αναφέρει το Reuters, ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο και εξερράγη όταν περνούσε έξω από εστιατόριο όπου βρίσκονταν οι τούρκοι επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Την  ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε μετά από λίγες ώρες το παρακλάδι της Al Qaeda, η al Shabaah που δρα στην περιοχή.
"Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι τρεις Τούρκοι μηχανικοί και ο μεταφραστής τους τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο αστυνομικοί", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Το Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu  ανέφερε ότι τέσσερις Τούρκοι, υπάλληλοι κατασκευαστικής εταιρείας, τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης