Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Θα αυξήσουμε τις εισαγωγές προϊόντων από τις ΗΠΑ σύμφωνα με τις «ανάγκες της αγοράς»

Κίνα: Θα αυξήσουμε τις εισαγωγές προϊόντων από τις ΗΠΑ σύμφωνα με τις «ανάγκες της αγοράς»
Η Κίνα θα αυξήσει τις αγορές αγαθών και υπηρεσιών στις ΗΠΑ κατά 200 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα δύο ετών σε αντάλλαγμα για την ανάκληση ορισμένων δασμών
Η Κίνα θα διαπραγματευτεί με τις αμερικανικές εταιρείες και θα αυξήσει τις εισαγωγές προϊόντων από τις ΗΠΑ όπως σημειώνει το Reuters.
Οι ΗΠΑ προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, της γεωργίας, της ιατρικής και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, δήλωσε ο Meng Wei, εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων της Κίνας (CNDR), σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (19/1), όπως αναφέρει το Reuters.
Η Κίνα θα αυξήσει τις αγορές αγαθών και υπηρεσιών στις ΗΠΑ κατά 200 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα δύο ετών σε αντάλλαγμα για την ανάκληση ορισμένων δασμών βάσει μιας αρχικής εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.
Ο Κινέζος αντιπρόεδρος Liu He, ο οποίος υπέγραψε την εμπορική συμφωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δήλωσε ότι η συμφωνία δεν θα επηρεάσει τα «συμφέροντα τρίτων», προφανώς σε σχέση με συμφωνίες με άλλους προμηθευτές γεωργικών προϊόντων.
Οι κινεζικές εταιρείες θα εισάγουν τα γεωργικά αγαθά των ΗΠΑ σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών και τη ζήτηση και την προσφορά στην αγορά, δήλωσε ο Liu σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το CCTV.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης