Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hermitage Capital: Ο Putin θέλει να γίνει τσάρος και στη Μέση Ανατολή

tags :
Hermitage Capital: Ο Putin θέλει να γίνει τσάρος και στη Μέση Ανατολή
«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία», εκτιμά ο Bill Browder, επικεφαλής του Hermitage Capital Management
Καθώς οι ΗΠΑ αποχωρούν είτε σταδιακά είτε σε ορισμένες περιπτώσεις απότομα από αρκετές χώρες της Μ. Ανατολής, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin εκμεταλλεύεται αυτήν την κατάσταση ώστε να ενισχύσει τη θέση του στο διεθνές στερέωμα, όπως υποστηρίζει ο Bill Browder, επικεφαλής του Hermitage Capital Management σε δηλώσεις του στο CNBC.
Ο Browder, ο οποίος έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον Putin υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες προκειμένου «να έχει λόγω στη Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράν και στο Ιράκ.
Θέλει να είναι βασιλιάς έστω και εάν η χώρα του δεν έχει, πλέον, τόσο μεγάλη δύναμη».
Σύμφωνα με τον Browder αυτό που πραγματικά θέλει ο Putin «είναι να έχει λόγω τόσο στη Μ. Ανατολή όσο και οπουδήποτε αλλού του δοθεί η ευκαιρία.
Προσπαθεί να εκμεταλλευθεί κάθε ευκαιρία που του δίνεται, όπως στην περίπτωση κατά την οποία ο Trump αποφάσισε οι ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη Β. Συρία και κυριολεκτικά η Ρωσία κατέλαβε τις αμερικανικές βάσεις.
Όπου δει μία ευκαιρία την εκμεταλλεύεται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης