Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία Unitrack

tags :
Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία Unitrack
Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού, νέου ή μεταχειρισμένου με ευνοϊκούς όρους
Η Τράπεζα Πειραιώς με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της αγρότες, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοινώνει μια ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία «Unitrack ΑΕΕ».
Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 όσο και εκτός.
Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού, νέου ή μεταχειρισμένου (γεωργικοί ελκυστήρες και παρελκόμενα) με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.
Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.
Η εταιρεία «Unitrack ΑΕΕ» από το 1998 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της JCB στην Ελλάδα & Αλβανία.
Με έδρα την Αθήνα, υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη & συνεργάτες σε 6 σημεία προωθεί όλη την σειρά μηχανημάτων της JCB, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την χώρα.
Το τεχνικό τμήμα είναι άρτια εκπαιδευμένο για να προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες σε συντήρηση & επισκευές στα συνεργεία της & στον χώρο εργασίας του πελάτη.
Η JCB κατασκεύασε το πρώτο αγροτικό ελκυστήρα το 1945 για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των αγροτών. Ήταν ο πρώτος  κατασκευαστής αγροτικών μηχανημάτων που αναγνώρισε από την αρχή την αναγκαιότητα σχεδιασμού & κατασκευής εξειδικευμένης σειράς αγροτικών μηχανημάτων με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εφαρμογές.
Το Απρίλιο 2019, η Unitrack AEE ξεκίνησε μια νέα συνεργασία, με το ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής γεωργικών ελκυστήρων ARBOS GOLDONI.
Η ιστορία του κατασκευαστή ξεκινά το 1896 με την κατασκευή αγροτικών εξαρτημάτων. Σήμερα η ARBOS κατασκευάζει στα εργοστάσιά της στην Modena Ιταλίας πάνω από 20 μοντέλα γεωργικών ελκυστήρων-τρακτέρ για αμπελουργικές, δενδροκομικές και ανοικτής καλλιέργειας εφαρμογές, παράλληλα εκτός από τους γεωργικούς ελκυστήρες διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα σχεδιασμού & κατασκευής παρελκόμενων εξαρτημάτων.    
Η «Unitrack ΑΕΕ» λειτουργεί με πιστοποιημένες διαδικασίες για την διασφάλιση ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών για να καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης