Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γαλαξίας: Πάνω 185 χιλ. καταναλωτές απέκτησαν την κάρτα bonus - Ξεπέρασε τους στόχους της αλυσίδας

tags :
Γαλαξίας: Πάνω 185 χιλ. καταναλωτές απέκτησαν την κάρτα bonus - Ξεπέρασε τους στόχους της αλυσίδας
Σε λιγότερο από ένα μήνα στον αέρα το όλο εγχείρημα ξεπέρασε τους αρχικούς στόχους χρήσης
Έκανε την είσοδο της στην αγορά η νέα καινοτόμα εξατομικευμένη Κάρτα Bonus Γαλαξίας προς τους πελάτες η οποία διατίθεται σταδιακά σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ανά την Ελλάδα, από το τέλος Δεκεμβρίου του 2019.
Σε λιγότερο από ένα μήνα στον αέρα το όλο εγχείρημα ξεπέρασε τους αρχικούς στόχους χρήσης.
Ήδη πάνω από 185.000 καταναλωτές χρησιμοποιούν την κάρτα για τις αγορές τους σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή. Βάσει σχεδιασμού, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν διανεμηθεί πάνω από 290.000 κάρτες στα καταστήματα.
Μία από τις μεγάλες διαφοροποιήσεις της κάρτας Bonus Γαλαξίας είναι ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση, για την διευκόλυνση & καλύτερη εμπειρία των καταναλωτών, χωρίς να υπάρχει κάποια περεταίρω απαραίτητη διαδικασία ενεργοποίησης ή σύνδεσης με τον κάτοχο. Με τη διαφοροποίηση αυτή, η κάρτα Bonus Γαλαξίας δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους καταναλωτές που θα επιλέξουν να ταυτοποιηθούν, να εξοικειωθούν καλύτερα με την χρήση της και να εγγραφούν όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν.
Αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν να μην καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, να πραγματοποιούν τις αγορές τους απολαμβάνοντας τις καλύτερες τιμές και τα σημαντικά προνόμια της κάρτας.
Υπογραμμίζεται ότι πέραν κάθε προσδοκίας είναι η ανταπόκριση του κοινού και τα νούμερα του νέου ανανεωμένου website www.5ae.gr με 181% αύξηση σε μοναδικούς επισκέπτες σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο του προηγούμενου έτους (τέλη Δεκεμβρίου- μέσα Ιανουαρίου, στοιχεία Google Analytics).
Στόχος είναι η βελτίωση της εξατομικευμένης αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών μας, ήδη συγκεντρώνεται καθημερινά εντυπωσιακός όγκος δεδομένων τα οποία τροφοδοτούν το Elenos AI (πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης) εκπαιδεύοντας το σε αληθινές συνήθειες, αληθινών ανθρώπων.
Στα πλαίσια ενημέρωσης των καταναλωτών για τα προνόμια και τις δυνατότητες που απολαμβάνουν οι πελάτες με κάρτα BONUS Γαλαξίας, ξεκινά σειρά επικοινωνιακών ενεργειών. Η πρώτη καμπάνια βγαίνει τον αέρα την Πέμπτη 23/01/2020 συνδεδεμένη με το φυλλάδιο προσφορών «Χρυσές Τιμές», οι καταναλωτές θα ενημερώνονται σχετικά με τις νέες προσφορές της κάρτας αλλά και για τον νέο διαγωνισμό με δώρο επίπλωση σπιτιού από την εταιρία επίπλων «Τηνιακός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης