Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ενισχύεται άνω του 2,5% η Ελλάκτωρ – Σημαντική η ανάκαμψη του τίτλου από τα χαμηλά των 1,50 ευρώ

tags :
Ενισχύεται άνω του 2,5% η Ελλάκτωρ – Σημαντική η ανάκαμψη του τίτλου από τα χαμηλά των 1,50 ευρώ
Η έκδοση του ομολογιακού είχε φέρει πιέσεις καθώς έγινε με υψηλό επιτόκιο, αλλά φαίνεται πως η «εμπιστοσύνη» σταδιακά έχει αποκατασταθεί
Μετά από πολλές εβδομάδες πιέσεων με μεγάλους όγκους συναλλαγών που είχαν οδηγήσει τη μετοχή από τα ψηλά των 2,20 ευρώ (τιμή που πούλησε πάλι τις μετοχές της Amber Capital) και μέχρι τα 1,50 ευρώ όπου απορροφήθηκαν εκατομμύρια μετοχές κατά τη διάρκεια της κίνησης, ο τίτλος σταδιακά ανέκαμψε και διαπραγματεύεται ξανά πάνω από τα 1,95 ευρώ.
Σύμφωνα με τεχνικούς αναλυτές η κίνηση θα μπορούσε να φτάσει τα επίπεδα των 2 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση δε συνδέεται με κάποια είδηση, αλλά συμβαδίζει με την πορεία της αγοράς και την κάλυψη του χαμένου εδάφους τους προηγούμενους μήνες.
Η έκδοση του ομολογιακού είχε φέρει πιέσεις καθώς έγινε με υψηλό επιτόκιο, αλλά φαίνεται πως η «εμπιστοσύνη» σταδιακά έχει αποκατασταθεί, ενώ σημειώνεται πως πολλοί αναλυτές την έχουν στις επιλογές τους τη μετοχή ως turnaround story.
Πρόσφατα η μετοχή είχε ξεπεράσει τον κινητό μέσο των 200 ημερών και αναμενόταν ανοδική κίνηση.
Στην καθοδική πορεία του που ολοκληρώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου έκλεισε το gap που είχε αφήσει τον Μάιο του ίδιου έτους και πάτησε σε σημαντική στήριξη.
Από τα χαμηλά των 1,50 ευρώ καταγράφει άνοδο 25%.
Image

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης