Τελευταία Νέα
Διεθνή

Την ανοικοδόμηση της Συρίας και του Ιράκ ετοιμάζει η Siemens - Ζήτησε τη συμβολή του Trump

tags :
Την ανοικοδόμηση της Συρίας και του Ιράκ ετοιμάζει η Siemens - Ζήτησε τη συμβολή του Trump
Ο Kaeser αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με αξιωματούχους του Trump και ανώτερους υπαλλήλους της διοίκησης αυτή την εβδομάδα
Ο αμερικανός πρόεδρος Donald Trump θα υποστηρίξει το ρόλο της Siemens σε έργα ανασυγκρότησης σε χώρες όπως το Ιράκ και τη Συρία, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας Siemens, Joe Kaeser.
Αν και εδρεύει στο Μόναχο, η Siemens απασχολεί περίπου 60.000 εργαζόμενους στις ΗΠΑ, ενώ άλλοι 100.000 έμμεσα απασχολούνται.
Όμως, καθώς οι εμπορικές εντάσεις επεκτείνονται μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρώπης, ο Kaeser αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με αξιωματούχους του Trump και ανώτερους υπαλλήλους της διοίκησης αυτή την εβδομάδα για να προσπαθήσει να αποσαφηνίσει τη θέση τους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Siemens ετοιμάζει ήδη σχέδια για την ανοικοδόμηση του Ιράκ και της Συρία, αλλά σε αυτά θα χρειαστεί και τη στήριξη των ΗΠΑ.
Και αυτό διότι τις προηγούμενες ημέρες ο Trump συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen στο Νταβός και επανέλαβε απειλές για την επιβολή σημαντικών δασμών στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα και άλλες εισαγωγές εκτός εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν πρόθυμη να προωθήσει μια νέα εμπορική συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης