Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Η Fitch ξαναφέρνει στο προσκήνιο τις τραπεζικές μετοχές – Ανησυχίες από την εξάπλωση του ιού

tags :
XA: Η Fitch ξαναφέρνει στο προσκήνιο τις τραπεζικές μετοχές – Ανησυχίες από την εξάπλωση του ιού
Το ΧΑ με «όπλο» την αναβάθμιση από τον οίκο Fitch την περασμένη Παρασκευή, αναμένεται ότι θα φέρει ξανά τις τραπεζικές μετοχές στο επίκεντρο
Οι αυξημένες ανησυχίες αναφορικά με την εξάπλωση του ιού της Κίνας, εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών.
Το ΧΑ με «όπλο» την αναβάθμιση από τον οίκο Fitch την περασμένη Παρασκευή, αναμένεται ότι θα φέρει ξανά τις τραπεζικές μετοχές στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος.
Η Ελλάδα μετά την αναβάθμιση αναμένεται να βγει στις αγορές με έκδοση 15ετούς ομολόγου.

Euroxx
Περιμένουμε η αναβάθμιση από τον οίκο Fitch να οδηγήσει την αγορά υψηλότερα.

Eurobank Equities
Για σήμερα η επιφυλακτική διάθεση από την Ασία αναμένεται να επηρεάσει τις αγορές στην Ευρώπη αναφορικά με τις ανησυχίες που προκαλεί η εξάπλωση του ιού της Κίνας.

Optima Bank
Η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch μετά το κλείσιμο της αγοράς στη συνεδρίαση της Παρασκευής θα μπορούσε να δώσει στήριξη σε μία δύσκολη εβδομάδα λόγω των παγκόσμιων ανησυχιών για κοροναϊό.

Beta
Μικτή είναι η ψυχολογία καθώς η αρνητική διάθεση των διεθνών αγορών ίσως επηρεάσουν την αισιοδοξία από την αναβάθμιση της Fitch.
Οι τράπεζες αναμένεται να οδηγήσουν την αγορά καθώς τα νέα από την αναβάθμιση θα επηρεάσουν τον χρηματοοικονομικό κλάδο.

Γ.Κ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης