Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Athens Beverly Hills Medical Group: Οι σύγχρονες πρακτικές στην Αισθητική Δερματολογία

tags :
Athens Beverly Hills Medical Group: Οι σύγχρονες πρακτικές στην Αισθητική Δερματολογία
Συμμετοχή της Δερματολόγου Θεοδώρας Φατσέα του Athens Beverly Hills Medical Group στο Συνέδριο “Master Course in Aesthetic Dermatology & Art of Threadlifting”
Η Δερματολόγος Θεοδώρα Φατσέα, Επιστημονική Διευθύντρια του Athens Beverly Hills Medical Group, συμμετείχε για ακόμα μια φορά στο συνέδριο του European College of Aesthetic Medicine and Surgery (ECAMS) ως Επικεφαλής Εκπαιδεύτρια.
Στο διήμερο συνέδριο με τίτλο «Master Course in Aesthetic Dermatology & Art of Threadlifting» που διεξήχθη στις 19-20 Ιανουαρίου στην Ελλάδα, συμμετείχαν διακεκριμένοι Δερματολόγοι από όλο τον κόσμο.
Η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, μοιράστηκε τις γνώσεις της και την πολυετή εμπειρία της με ιατρούς τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τεχνικές στον κλάδο της Αισθητικής Δερματολογίας.
Η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα εκπαιδεύει νέους ιατρούς εδώ και αρκετά χρόνια παγκοσμίως, με πίστη και συνέπεια στις αξίες και το όραμά της για την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης.
«Η ιατρική γνώση πρέπει να μοιράζεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Μόνο με αυτό τον τρόπο, η Δερματολογία και η Ιατρική γενικότερα προάγονται και ωφελούν το σύνολο. Είναι λοιπόν χρέος όλων όσων την υπηρετούμε να προσανατολιζόμαστε πάντα προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε η Δρ. Φατσέα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφτείτε το site του ECAMS www.ecamedicine.com καθώς και το www.abh-medicalgroup.com

Image


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης