Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σταϊκούρας: Στο Παρίσι στις 28/1 για συνάντηση με Le Maire και Γάλλους τραπεζίτες

Σταϊκούρας: Στο Παρίσι στις 28/1 για συνάντηση με Le Maire και Γάλλους τραπεζίτες
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα παραβρεθεί σε εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
Για το Παρίσι αναχωρεί αύριο Τρίτη 28/1 ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να παραβρεθεί σε ειδική εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.
Ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συνάντηση τόσο με τον Γάλλο ομόλογό του, Bruno Le Maire, όπως και με εκπροσώπους κορυφαίων γαλλικών χρηματοπιστωτικών ομίλων, όπως οι Societe Generale, BNP-Paribas και Lazard.
Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών: «Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας αναχωρεί αύριο για το Παρίσι, όπου θα παρευρεθεί στο Ελληνογαλλικό Φόρουμ που διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με θέμα «Ελλάδα, στρατηγικός παράγοντας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται».
Αύριο βράδυ, ο Υπουργός θα παραστεί σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσουν οι Γάλλοι γερουσιαστές προς τιμήν της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Την Τετάρτη, ο Υπουργός Οικονομικών θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του κ. Bruno Le Maire, και στη συνέχεια θα κηρύξουν – από κοινού – την έναρξη των εργασιών του Ελληνογαλλικού Συνεδρίου.
Ακολούθως, θα υπογράψουν κοινή δήλωση προθέσεων σχετικά με την Ελληνογαλλική Οικονομική Εταιρική Σχέση.
Στο περιθώριο του Συνεδρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οργανισμών, όπως είναι η Societe Generale, η BNP-Paribas και η Lazard».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης