Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Sunny Istar Lee και Βαγγέλης Μόρας στο αυριανό συνέδριο (29/1) της Απόλλων

tags :
Sunny Istar Lee και Βαγγέλης Μόρας στο αυριανό συνέδριο (29/1) της Απόλλων
Sunny Istar Lee και Βαγγέλης Μόρας στην αυριανή εκδήλωση του Δικτύου Συνεργατών της Απόλλων στο Wyndham Grand Athens Hotel
Με κεντρική θεματική ενότητα «Το πάθος μας, η επιτυχία σας» και τη συνεργατοκεντρική κουλτούρα που διέπει το μοντέλο διοίκησής της, η Απόλλων Α.Ε. θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στο Wyndham Grand Athens Hotel στις 4:00 μμ το ετήσιο συνέδριό της.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι η Sunny Istar Lee, Financial Advisor, συγγραφέας και μέλος του MDRT που θα αναφερθεί στις «5 αρχές πωλήσεων των ασφαλίσεων ζωής» και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας που θα μιλήσει για «Ενδυνάμωση ζωής και προσφοράς».
Όπως αναφέρει η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων, Σοφία Σικοτάκη: «Είναι τιμή για εμάς η συμμετοχή των δύο ομιλητών στην ετήσια εκδήλωσή μας. Τόσο σημειολογικά όσο και στην πράξη η πορεία και των δύο αυτών ανθρώπων συνάδει με τη φιλοσοφία μας για τους συνεργάτες μας. Ως εταιρεία στόχος μας είναι να παρέχουμε στο συνεργάτη τα εργαλεία που θα του δώσουν τα εφόδια να αναπτυχθεί μακροπρόθεσμα και με ποιοτικούς όρους».

antonpaper@yahoo.com

w
ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης