Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούνια (ΝΔ) για ΠΑΟΚ: Κάποιοι καλλιεργούν κλίμα διχασμού για να προστατέψουν επιχειρηματικές επιδιώξεις

tags :
Δούνια (ΝΔ) για ΠΑΟΚ: Κάποιοι καλλιεργούν κλίμα διχασμού για να προστατέψουν επιχειρηματικές επιδιώξεις
Δούνια: Ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που επιχειρούν να παρέμβουν απροκάλυπτα στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και των ανεξάρτητων Αρχών
Αναφορικά με την απόφαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού και τη διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, τοποθετήθηκε η βουλευτής της ΝΔ Νόνη Δούνια.
Μιλώντας στα parapolitika.gr, η κ. Δούνια τόνισε πως είναι σαφές ότι «η πρώτη και βασική υποχρέωση όλων όσων επελέγησαν από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να τους υπηρετήσουν είτε στη Βουλή είτε στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι ο σεβασμός στους θεσμούς και η διαφύλαξη της εθνικής ενότητας».
Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι στο πλαίσιο αυτό δεν μπορεί να διανοηθεί ότι «ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που επιχειρούν να παρέμβουν απροκάλυπτα στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και των ανεξάρτητων Αρχών».
Την ίδια στιγμή υπογράμμισε ότι «κι αν για εκείνους που έχουν άμεσο συμφέρον μπορεί αυτό να γίνει αντιληπτό», εκφράζοντας την απορία «πώς μπαίνουν στην διαδικασία να βάζουν πάνω απ’ όλα προσωπικές επιδιώξεις και να καλλιεργούν κλίμα εθνικού διχασμού μόνο και μόνο για να προστατέψουν επιχειρηματικές επιδιώξεις αυτοί που θα έπρεπε να είμαι θεματοφύλακες της ενότητας αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας».
«Αντί αυτού παίζουν το παιχνίδι του εκβιασμού και των απειλών για να γίνουν αρεστοί», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, η κα. Δούνια ανέφερε ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει την απόφαση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, καθώς όπως εξήγησε «αυτό είναι αρμοδιότητα των εμπλεκομένων στην διαδικασία παραγόντων βάσει του νόμου».
«Δεν θα το έκανα για κανένα λόγο.
Σέβομαι πλήρως τις αποφάσεις όπως θα έπρεπε να κάνουν άπαντες», κατέληξε η ίδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης