Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σε αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων κατά 29% το 2020 στοχεύει η Απόλλων

tags :
Σε αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων κατά 29% το 2020 στοχεύει η Απόλλων
Σ. Σικοτάκη: Ο κλάδος Ζωής τραβά την ασφαλιστική αγορά προς τα πάνω
Υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά άλλα και ξεχωριστά στάνταρ που εγγυώνται την αξιοπιστία του Ομίλου Σαρακάκη, θέτει η Απόλλων Ασφαλιστική ΑΕ, η οποία το 2019 έκλεισε με αύξηση της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων κατά 21,4%  παραγωγής, στοχεύοντας για τη φετινή χρονιά στο 29%.
Μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο της εταιρίας, η γενική διευθύντρια της εταιρίας κ. Σοφία Σικοτάκη αναφέρθηκε στην συνεργατοκεντρική κουλτούρα που διέπει το μοντέλο διοίκησής της Απόλλων Α.Ε, και έδωσε το «στίγμα» πάνω στο οποίο θα κινηθεί κατά τη φετινή χρονιά η εταιρία με έμφαση στην αναδιοργάνωση και ενίσχυση του κλάδου Ζωής, για τον οποίο παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον σε μία «παρθένα», όπως είπε αγορά.
«Ο κλάδος Ζωής τραβά την αγορά προς τα πάνω» είπε χαρακτηριστικά παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τους δύο νέους συνεργάτες της Απόλλων που θα συμβάλουν στην ανάπτυξή του: Τον κ. Κάρλο Μαρκουϊζο, ο οποίος αναλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης των συνεργατών της εταιρίας πάνω στην προώθηση-πώληση ασφαλιστηρίων συμβολαίων Ζωής και την κ. Μήτση Λαμπιώτου, η οποία είχε συνεργαστεί με την Interamerican και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο bancassurance.
Αναφορικά με την περσινή κατανομή της παραγωγής ασφαλίστρων, η κ. Σικοτάκη τόνισε ότι  κινήθηκε στο 51% στις γενικές ασφαλίσεις, στο 25% στα συμβόλαια Ζωής και στο 8,8% στον κλάδο  αυτοκινήτων, ανεβάζοντας τους στόχους για τη φετινή χρονιά στο 50% για τις γενικές ασφαλίσεις, στο 70% για τη Ζωή και στο 11% για τον κλάδο αυτοκινήτου, ενώ σημείωσε με ιδιαίτερη έμφαση την ικανοποίηση των πελατών της εταιρίας που κινείται σχεδόν στο 100%, όπως κατέγραψε σχετική έρευνα.
Για το 2000 έδωσε επίσης έμφαση επίσης έμφαση στην εστίαση στο κομμάτι των επιχειρηματικών κινδύνων το οποίο αρχίζει να αναπτύσσεται και στην χώρα μας μετά τις τελευταίες μεγάλες φυσικές καταστροφές, καθώς και στο κομμάτι της Υγείας, όπου αυξάνεται το ενδιαφέρον των καταναλωτών.  
Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παραβρέθηκαν και μίλησαν εκτός από στελέχη της εταιρίας και η Sunny Istar Lee, Financial Advisor, συγγραφέας και μέλος του MDRT που αναφέρθηκε στις «5 αρχές πωλήσεων των ασφαλίσεων ζωής» και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας που μίλησε  για την  «Ενδυνάμωση ζωής και προσφοράς».

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης