Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο με έναν νεκρό - Πιθανή η τρομοκρατική επίθεση

Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο με έναν νεκρό - Πιθανή η τρομοκρατική επίθεση
Τα ακριβή αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα με την αστυνομία να έχει εκκενώσει την περιοχή
(Upd2) Ένας άνδρας έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου από πυρά της Βρετανικής αστυνομίας, καθώς φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε δεκάδες περαστικούς τους οποίους και τραυμάτισε.
Η επίθεση αντιμετωπίζεται από τη βρετανική αστυνομία ως τρομοκρατική.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Telegraph, ένοπλοι αστυνομικοί κλήθηκαν στο Streatham του Νότιου Λονδίνου μετά από πληροφορίες ότι δράστες που έφεραν μαχαίρι, μαχαίρωναν ανθρώπους σε κεντρικό δρόμο.

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή ενεπλέκησαν με τους δράστες, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να πέσει νεκρός.
Τα ακριβή αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα με την αστυνομία να έχει εκκενώσει την περιοχή ζητώντας από τους κατοίκους να παραμείνουν μακριά από το σημείο του συμβάντος ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν πάνω από την περιοχή η οποία έχει αποκλειστεί.
Λονδίνο επίθεση1
Το τελευταίο περιστατικό με δράστες που μαχαίρωναν περαστικούς έχει σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2019, όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα που φορούσε γιλέκο με ψεύτικο εκρηκτικό μηχανισμό. Είχε μαχαιρώσει ήδη πέντε πολίτες οι δύο εκ των οποίων πέθαναν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης