Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανώτατο στέλεχος της ΕΥ στο BN: Τετάρτη (5/2) η συμφωνία για την Creta Farms

tags :
Ανώτατο στέλεχος της ΕΥ στο BN: Τετάρτη (5/2) η συμφωνία για την Creta Farms
Αύριο Τετάρτη (5/3) αναμένεται να κλείσει και τυπικά ο κύκλος διαπραγμάτευσης των τραπεζών για την τύχη της Creta Farms με την εταιρεία Impala Hellas
Αύριο Τετάρτη (5/3) αναμένεται να κλείσει και τυπικά ο κύκλος διαπραγμάτευσης των τραπεζών για την τύχη της Creta Farms με την εταιρεία Impala Hellas του κ. Δημήτρη Βιντζηλαίου, όπως αποκάλυψε στο bankingnews.gr,  ανώτατο στέλεχος της EY και να υπογραφεί η συμφωνία συνδιαλλαγής.
Το κορυφαίο στέλεχος της EY επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ του ΒΝ, που ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση από βρετανικό Fund, τονίζοντας ότι διεθνείς επενδυτές  χτυπούν την πόρτα  της Ελλάδας αναζητώντας  επενδυτικές ευκαιρίες και με το συγκεκριμένο Fund πλέον η EY είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.    
 Εν τω μεταξύ κύκλοι προκείμενοι στον όμιλο Βιντζηλαίου επισημαίνουν ότι «Όλα είναι έτοιμα», αναφέροντας  ότι  με την κατάθεση του αιτήματος εξυγίανσης της εταιρείας στο αρμόδιο δικαστήριο και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας , η εταιρία θα μπει σε τροχιά απόλυτης κανονικότητας.
Μεθαύριο Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο της Creta Farms αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση στους μετόχους σε γενική συνέλευση με σκοπό να επισφραγιστεί η συμφωνία με τους πιστωτές και η ΓΣ να εγκρίνει τη διαδικασία κατάθεσης  τους αιτήματος  στο Πτωχευτικό Κώδικα  με βάση τα άρθρα 106 β και δ.
 
Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης