Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Eργολήπτες κατά Κ. Μπακογιάννη - Φωτογραφικοί οι όροι του διαγωνισμού

tags :
Eργολήπτες κατά Κ. Μπακογιάννη - Φωτογραφικοί οι όροι του διαγωνισμού
«Οι όροι του διαγωνισμού είναι φωτογραφικοί και απαράδεκτοι, με πρωτοφανείς όρους όπως είναι η ποινή του αποκλεισμού», καταγγέλουν οι εργολήπτες.
Επιστολή προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή αλλά και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ι. Λιανό, απέστειλε ο Σύνδεσμος Ανωνυμων Τεχνικών Εταιρειών (ΣΑΤΕ) με αφορμή την εργολαβία 30 εκατευρώ για τη συντήρηση και ανάπλαση των πλατειών, πεζοδρόμων, κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινόχρηστων χώρων πρασίνου που έχει προκυρήξει ο Δήμος της Αθήνας.
Όπως αναφέρει ο ΣΑΤΕ, οι όροι του διαγωνισμού είναι φωτογραφικοί και απαράδεκτοι, με πρωτοφανείς όρους όπως είναι η ποινή του αποκλεισμού.
Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος «τον τελευταίο χρόνο εμφανίζονται συχνά φαινόμενα παράτυπων διακηρύξεων που οφείλονται κυρίως στις ασάφειες, ις αντιφάσεις και ελλείψεις του ν. 4412/2016. Η συγκεκριμένη διακύρηξη περιλαμβάνει τρεις σελίδες περίπου πρόσθετους όρους που είναι αδύνατον συνολικά να τους πληρούν πάνω από δύο ή τρεις ελληνικές εταιρείες.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών έχει οριστεί η 17η Φεβρουαρίου.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών συντήρησης και ανάπλασης των υπαρχόντων χώρων πρασίνου του Δήμου Αθηναίων (πάρκα, δασύλλια, πλατείες, τρίγωνα και νησίδες, πεζόδρομοι, παρτέρια και ζαρντινιέρες, προαύλιοι χώροι σχολείων, πράσινα δώματα σε σχολικά συγκροτήματα, παιδικές χαρές, περιβάλλων χώρος εκκλησιών, άλση, λόφοι, κοιμητήρια κ.λπ.), και των δενδροστοιχιών της πόλης που βρίσκονται σε όλη την έκταση των επτά (7) Δημοτικών Κοινοτήτων, για 36 μήνες.
Ειδικότερα το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών συντήρησης και ανάπλασης των υπαρχόντων χώρων πρασίνου του Δήμου Αθηναίων (πάρκα, δασύλλια, πλατείες, τρίγωνα και νησίδες, πεζόδρομοι, παρτέρια και ζαρντινιέρες, προαύλιοι χώροι σχολείων, πράσινα δώματα σε σχολικά συγκροτήματα, παιδικές χαρές, περιβάλλων χώρος εκκλησιών, άλση, λόφοι, κοιμητήρια κ.λπ.), και των δενδροστοιχιών της πόλης που βρίσκονται σε όλη την έκταση των 7 Δημοτικών Κοινοτήτων, για 36 μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης