Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως η κατάρρευση του Thomas Cook οδήγησε σε σημαντικές αυξήσεις των τιμών των διακοπών

tags :
Πως η κατάρρευση του Thomas Cook οδήγησε σε σημαντικές αυξήσεις των τιμών των διακοπών
Σύμφωνα με το On the Beach Group αναμένεται ισχυρή αύξηση των πωλήσεων για τις αναχωρήσεις του καλοκαιριού του 2020
Η κατάρρευση του Thomas Cook οδήγησε σε σημαντικές αυξήσεις των τιμών των διακοπών για όλες τις αναχωρήσεις, σύμφωνα με το On the Beach Group που ειδικεύεται στις διακοπές μικρής και μεσαίας διαδρομής “Flight + Hotel” στην Ευρώπη.
Όπως αναφέρει η εταιρεία ταξιδίων οι ελπίδες να επανέλθουν οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα φέτος εξανεμίζονται σε συνδυασμό και με την μείωση της χωρητικότητας, η οποία έχει επιδεινωθεί από τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις στο αεροσκάφος Boeing 737 MAX.
Παρ’ όλα αυτά η On the Beach είπε αναμένει ισχυρή αύξηση των πωλήσεων για τις αναχωρήσεις του καλοκαιριού του 2020, παρά τις υψηλότερες τιμές και τους περιορισμούς της χωρητικότητας των θέσεων.
Ο Όμιλος έχει υπερδιπλασιάσει τις δαπάνες μάρκετινγκ, από τον περασμένο Σεπτέμβριο με στόχο εξασφαλίσει μερίδιο αγοράς που κατείχε ο Thomas Cook.
Η διοίκηση αναμένει ότι ένα ποσοστό αυτής της επένδυσης θα αποπληρωθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού έτους. Παράλληλα με τις εξαιρετικές δαπάνες μάρκετινγκ, ο Όμιλος έχει επίσης επικεντρωθεί στην ανταγωνιστικότητα των τιμών για να συνεχίσει να οδηγεί μακροπρόθεσμα κέρδη μεριδίου αγοράς.
Ο On the Beach Group, που χτυπήθηκε από την κατάρρευση του Thomas Cook, εκτιμά ότι θα έχει μία αποτελεσματική χρονιά αποδόσεων σε ετήσια βάση και όπως ανακοίνωσε αξιολογεί τις ευκαιρίες να εισέλθει σε αγορές νέων πηγών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης