Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Novartis - Η Παπασπύρου διαψεύδει για Αγγελή και τα περί σχεδίου προφυλάκισης πολιτικών προσώπων

tags :
Υπόθεση Novartis - Η Παπασπύρου διαψεύδει για Αγγελή και τα περί σχεδίου προφυλάκισης πολιτικών προσώπων
H πρώην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης υποστήριξε πως οι ισχυρισμοί Αγγελή για σχέδιο προφυλάκισης πολιτικών προσώπων είναι ψέματα 
Τους ισχυρισμούς του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή περί σχεδίου προφυλάκισης πολιτικών προσώπων απορρίπτει η πρώην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, κατά τη σημερινή (7/2/2020) της κατάθεση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση της Novartis.
Eιδικότερα, ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή η κ. Παπασπύρου διέψευσε τον κ. Αγγελή ότι εκείνη γνώριζε ότι ετοιμάζονταν προφυλακίσεις τριών πολιτικών προσώπων, λίγο πριν από τις εκλογές.
Όπως χαρακτηριστικά φέρεται να είπε «ο κ. Αγγελής λέει ξανά και ξανά τα ίδια ψέματα».
Παράλληλα, υποστήριξε η κ. Παπασπύρου ότι ως εισαγγελέας ο κ. Αγγελής όφειλε εάν υπήρχε τέτοιο σχέδιο για πολιτικά πρόσωπα να παρέμβει αμέσως και να το καταγγείλει αφού ήταν επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς και επισήμανε ότι από τον Ιανουάριο, τώρα θυμήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης τριών πολιτικών προσώπων.
Εξάλλου και εκ του αποτελέσματος δεν ευσταθεί η αναφορά του κ. Αγγελή, ανέφερε η κ. Παπασπύρου, καθώς αρχειοθετήθηκε η δικογραφία για τον Αντώνη Σαμαρά από την περασμένη άνοιξη, κάτι που αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε τέτοιο σχέδιο που περιγράφει ο κ. Αγγελής.
Τέλος, υποστήριξε ότι ουδέποτε εκβιάστηκε από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και ότι όλες οι πιέσεις που ασκήθηκαν ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης