Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη της Κεραμέως στην Άρτα: Δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα για μια καλύτερη Παιδεία

Επίσκεψη της Κεραμέως στην Άρτα: Δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα για μια καλύτερη Παιδεία
"Βρισκόμαστε κοντά στους δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και φοιτητές", τόνισε η Κ. Κεραμέως
Επίσκεψη στο νομό Άρτας πραγματοποίησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο προγράμματος περιοδειών στην Περιφέρεια.
Η Υπουργός επισκέφθηκε διαδοχικά και συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας, του 3ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), του 2ου Γενικού Λυκείου και των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην πόλη της Άρτας.
Ακόμη, η κ. Κεραμέως είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει εκτενώς για εκπαιδευτικά θέματα με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Αρταίων, Χρ. Τσιρογιάννη, την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, Ρ. Βαβέτση, τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, Χρ. Χασιάκο και τον Δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη,  Π. Μίγδο.
Επίσης, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Άρτας, κ. Καλλίνικο.
Image
Η κ. Κεραμέως , ολοκληρώνοντας την περιοδεία, δήλωσε πως «πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετικά παραγωγική περιοδεία στο Νομό της Άρτας.
Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με δεκάδες μαθητές και φοιτητές, να ακούσω τις προσδοκίες και τους προβληματισμούς τους, να συναντήσω εξαίρετους εκπαιδευτικούς, ανθρώπους που υπερβαίνουν εαυτόν, που βρίσκονται στο προσκήνιο του δημόσιου σχολείου και πανεπιστημίου.
Να ενημερωθώ για τα ζητήματα και να ανταλλάξω απόψεις με στελέχη της αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και Δημάρχους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις της καθημερινότητας από την πρώτη γραμμή».
«Βρισκόμαστε κοντά στους δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και φοιτητές.
Στο πλευρό των συμπολιτών μας.
Και δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Παιδεία», κατέληξε η κ. Κεραμέως.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης