Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα προϊόντα και συσκευασίες από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

tags :
Νέα προϊόντα και συσκευασίες από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Τη νέα μπύρα Mythos 0.0% αλλά και το νέο brand Mythos Ice παρουσίασε στη φετινή HORECA η Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Επενδύοντας διαρκώς στην καινοτομία και στον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παρουσίασε στη φετινή HO.RE.CA νέα προϊόντα, συσκευασίες και προτάσεις κατανάλωσης στις κατηγορίες της μπύρας και του μηλίτη.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν πρώτοι τη νέα μπύρα Mythos 0.0%, με μηδενικό αλκοόλ, μηδενική ζάχαρη και μόλις 16 θερμίδες/100 ml. Μία μπύρα που ακολουθεί τη διεθνή τάση για προϊόντα με ελάχιστο ή καθόλου αλκοόλ και ανταποκρίνεται στις νέες, διαφοροποιημένες ανάγκες των καταναλωτών.
Την πρώτη του εμφάνιση έκανε και το νέο brand Mythos Ice, μία ξεχωριστή lager που φιλτράρεται και ψύχεται ταυτόχρονα στον -1°C, γεγονός που τη διατηρεί απολαυστικά παγωμένη. Με μόλις 4,4% αλκοόλ, το χαμηλότερο στην κατηγορία της, αποτελεί την ιδανική επιλογή δροσιάς για κάθε εποχή και περίσταση.
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του καινοτόμου συστήματος DraughtMaster™, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παρουσίασε, επίσης, για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά, τον μηλίτη Somersby σε βαρέλι. Από φέτος, το Somersby θα διατίθεται και σε βαρέλι DraughtMaster™ 20 λίτρων, σε γεύση μήλο, με έμφαση τόσο τις τουριστικές περιοχές όσο και επιλεγμένες περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων. Στην τεχνολογία DraughtMaster™ εντάσσεται πλέον και η διάσημη γαλλική μπύρα Kronenbourg 1664 Blanc, της κατηγορίας wheat, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 2019 και κέρδισε το ελληνικό κοινό με την ιδιαίτερη, υψηλής αισθητικής μπλε φιάλη της και τη δροσιστική, υπέροχη φρουτώδη γεύση της. Παράλληλα, το συγκεκριμένο brand θα διατεθεί και σε συσκευασία κουτιού 500 ml, εστιάζοντας στα καταστήματα λιανικής.
Συμπληρωματικά, στο περίπτερο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας παρουσιάστηκε και η νέα συσκευασία 20λιτρου βαρελιού της ιρλανδικής μαύρης μπύρας Guinness, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις επιλογές των σημείων εστίασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης