Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η VARIO έκανε την «πράσινη» διαφορά στη HORECA 2020

tags :
Η VARIO έκανε την «πράσινη» διαφορά στη HORECA 2020
Η VARIO με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, πρωτοστατεί μέσω των προϊοντικών της λύσεων στον περιορισμό των απορριμμάτων, του πλαστικού μιας χρήσης και στη μείωση των εκπομπών Co2
Στην έκθεση HORECA που πραγματοποιήθηκε 7-10 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo, η VARIO παρουσίασε στους επαγγελματίες του κλάδου των Ξενοδοχείων, της Μαζικής Εστίασης και της ευρύτερη επισιτιστικής αγοράς καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον προϊοντικές λύσεις.
Η VARIO, στηρίζει υπεύθυνα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τους επιχειρηματίες που θέλουν να επικοινωνήσουν την οικολογική τους συνείδηση στους πελάτες τους και να κάνουν την πράσινη διαφορά για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Η VARIO με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, πρωτοστατεί μέσω των προϊοντικών της λύσεων στον περιορισμό των απορριμμάτων, του πλαστικού μιας χρήσης και στη μείωση των εκπομπών Co2.
Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και 100% eco-friendly περίπτερο, πέρα από τις καινοτόμες οικολογικές λύσεις επικοινώνησε την αξία της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας με στόχο τη μείωση του αποτυπώματός μας στον πλανήτη.
Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν νέες καινοτόμες λύσεις όπως ποτήρια, καλαμάκια και σκεύη φαγητού μιας χρήσης από 100% φυσικά υλικά και 100% κομποστοποιήσιμα, τα οποία αποτελούν την πλέον οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον λύση, καθώς επίσης να κατανοήσουν τη σημασία της σωστής επιλογής κάδου και σάκου για να επιτευχθεί περαιτέρω μείωση στη χρήση πλαστικού.
Παράλληλα, στους επισκέπτες της έκθεσης παρουσιάστηκαν καινοτόμες και υψηλής αισθητικής συσκευές guest amenities που εξασφαλίζουν μείωση της χρήσης πλαστικού έως και 60%, συνδυάζοντας παράλληλα και φιλικές προς το περιβάλλον πιστοποιήσεις.
Τέλος, η VARIO συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την υψηλή υγιεινή, τη μείωση της σπατάλης και το σεβασμό στο περιβάλλον, με επιλεγμένα προϊόντα χάρτου, καινοτόμα και υψηλής αντοχής εργαλεία καθαρισμού, απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον, εξειδικευμένα είδη ατομικής προστασίας κ.α.
Την ίδια στιγμή, μέσω των eco-friendly προϊόντων της, η VARIO συμβάλλει έμπρακτα στην ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας με 100% περιβαλλοντική συνείδηση. Συγκεκριμένα, στην έκθεση HORECA 2020, φιλοξενήθηκε σε πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος αφιερωμένος στο «Ελληνικό Πρωινό» και η Vario, ως υπερήφανος χορηγός, έστρωσε το τραπέζι και ανέλαβε το σερβίρισμα με προϊόντα Duni.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης