Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο και Novartis - Έρχονται κλήσεις Πολάκη, Τζανακόπουλου

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο και Novartis - Έρχονται κλήσεις Πολάκη, Τζανακόπουλου
Στο τέλος αναμένεται να κληθεί για κατάθεση ο ερευνώμενος πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Τα επόμενα βήματα όσον αφορά την κλήση μαρτύρων αποφάσισε η προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τους χειρισμούς του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην υπόθεση της Novartis.
Η πρόταση της ΝΔ που υπερψηφίστηκε και από το ΚΙΝΑΛ προβλέπει κλήση για κατάθεση των κ. Πολάκη και Τζανακοπουλου, του Σαμπι Μιωνή, των δυο προστατευόμενων μαρτύρων Σαράφη και Κελέση, της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και εφόσον χρειαστεί της Ξένης Δημητρίου και της Μαρίας Παπασπύρου.
Στο τέλος, αναμένεται να κληθεί ο ερευνώμενος κ. Παπαγγελόπουλος.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν τους: Ηλ. Ζαμανίκα, Γ. Παπαδάκου, Ξ. Δημητρίου, Ελ. Τουλουπάκη και επίκουρους, «Μ. Σαράφη» και «Αικ. Κελέση» καθώς και την επανεξέταση των Ι. Αγγελή και Ελ. Ράικου.
Το Κίνημα Αλλαγής ζήτησε την εξέταση των Ελ. Τουλουπάκη, Σ. Μιωνή, Π. Πολάκη, Δ. Τζανακόπουλου, Ε. Κουτζαμάνη και εφ’ όσον χρειαστεί κατ αντιπαράσταση εξέταση Σαράφη και Κελέση με τους Δεστεμπασίδη και Μαραγκέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά πλειοψηφία έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης