Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Creta Farms: Ως τα τέλη Φεβρουαρίου 2020 το σχέδιο εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου

tags :
Creta Farms: Ως τα τέλη Φεβρουαρίου 2020 το σχέδιο εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου
Creta Farms: Έως τα τέλη του Φεβρουαρίου 2020 αναμένεται το σχέδιο εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο
Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου και σε συνέχεια της από 365/06.02.2020 Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Creta Farms ενημερώνει το επενδυτικό κοινό επί των κατωτέρω:
-Η Εταιρεία, όπως ο ν. 4548/2018 ορίζει, ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης που θα λάβει χώρα την 27.02.2020, έχει ήδη θέσει στη διάθεση των μετόχων το πλήρες κείμενο της συμφωνίας εξυγίανσης μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της www.cretafarm.gr.
-Η αίτηση επικύρωσης του σχεδίου εξυγίανσης της Εταιρείας πρόκειται να κατατεθεί ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου το αργότερο μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα, οπότε και εκπνέει η δυνάμει της υπ’ αριθμ. 12/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου προστασία της Εταιρείας έναντι των πιστωτών της.
-Σε συνέχεια της από 13.01.2020 ανακοίνωσης της Εταιρείας αναφορικά με τον ειδικό έλεγχος (forensic) που διενεργείται από την Deloitte Business Solutions AE, η Εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία ανεύρεσης των αναγκαίων οικονομικών πόρων, ώστε να εξασφαλιστεί η αποπληρωμή και η παράδοση των πορισμάτων του ελέγχου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης